Fundado el año 2010, La Grossa de Campdorà es actualmente el punto de venta más grande de Loteries de Catalunya. 

Aquest projecte inclou una redefinició del nostre posicionament i una transformació de la nostra identitat visual, amb un nou disseny i una modificació del nostre logotip.

La nova estratègia de la marca es pot resumir en un nou tagline “La sort és una actitud” Una frase que vol representar una declaració de principis, una forma de ser i actuar. La confirmació de la nostra història i una promesa de futur als nostres clients, empleats i stakeholders. Volem transmetre un clar missatge de respecte i compromís amb la nostra societat.

Aquesta modificació no pretén dur a terme una revolució de la identitat, sinó una evolució, una consolidació de valors i preparar la marca per un futur. Un exercici de modernització necessària per a una marca molt jove que mai havia sofert modificacions i que implica una actualització en tots els nostres serveis, des de la identitat visual, al nostre servei web.

Ens desfem del logotip anterior, i apostem per un nou logotip tipogràfic. També experimentem un canvi cromàtic que evoluciona del granat cap al ataronjat suau. A part d’aquest color principal, també hem portat a terme una revisió completa de la gamma cromàtica, on el blanc adquireix un major protagonisme amb uns colors més suaus i un estil més vintage, més associat a la finalitat de la nostra loteria. D’aquesta manera hem obtingut un estil més humà i més proper amb línia a la Grossa.

MILLORES EN EL SERVEI WEB

Aquesta renovació no s’estanca només en la imatge corporativa. També hem millorat el nostre servei web amb més funcions i més novetats.

A través del nostre portal web www.lagrossadecampdora.cat, es podran comprar els números que més us agradin amb la possibilitat d’escollir un número en concret.

Es donarà la possibilitat de comprar els dècims de forma física ( els dècims arribaran el lloc indicat a través de correus) o jugar els dècims de forma electrònica, ( els dècims us arribaran per correu electrònic i quedaran dipositats a una entitat bancària, en cas d’ésser premiats és pagaran després del sorteig.)

Per altra banda, també oferirem una sèrie d’avantatges econòmics i socials per totes aquelles persones que els hi agradaria vendre la Grossa al seu establiment.

També us oferim la possibilitat de fer-vos les participacions de la Grossa de Cap d’Any per les associacions, clubs o empreses, amb un disseny totalment personalitzat i gratuït.

L’any 2014 vam ésser els pioners amb aquest model de negoci, en el qual la majoria no van creure i nosaltres sí. La nostra experiència fa que siguem els únics que us podem donar el servei que la vostra entitat és mereix sense tenir cap problema amb les participacions i els seus respectius cobraments de premis.

Estigueu ven atents a les nostres xarxes socials perquè tenim moltes novetats, premis i sortejos per tots vosaltres. No us deixarem indiferents.

Podeu serguir-nos a:

www.facebook.com/lagrossacatalana

www.twitter.com/GrossaCampdora

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?