Participacions de la Grossa per associacions

Empreses i entitats aposten per fer participacions de la Grossa. Cada any son entitats fan participacions de la Grossa de Cap d’Any amb la Grossa de Campdorà.  La majoria de clubs esportius, empreses, ampas, fundacions i associacions aposten per fer participacions de la Grossa amb nosaltres.

Perquè fer participacions de la Grossa per la teva fundació, club o empresa ?

És una una bona manera per aconseguir ingressos extres per la seva entitat. A més no s’ha de pagar res per avançat i tot el que no es vengui es pot tornar.  A més a més, des de la Grossa de Campdorà us farem el disseny de les butlletes, la reserva dels números i les impressions i tot sense cap cost. L’any 2016 vam donar el segon premi de la Grossa valorat amb 2,6 millons d’euros a la Penya Blaugrana la Creu de Sant Jordi, i l’any 2017 el primer premi valorat amb 8 milions d’euros a l’entitat dels Pastorets de l’Amella de Merola

Com es configura una participació?

Els números de la Grossa de Cap d’Any estan formats per 45 bitllets de 10€ cadascun, i per tant, hi ha disponibles com a màxim 450€ del mateix número. No obstant, si necessiteu un import superior, podreu fer combinacions de diferents números.

EXEMPLE 1

Una associació vol fer participacions de 5 € cadascuna, comprant 1.800 € de loteria. Cada una inclouria 4 € de loteria i 1 € de donatiu. En aquest cas s’haurien d’utilitzar 4 números sencers. A cadascuna de les 450 participacionses jugaria 1 € de cada número. Si toqués el primer premi a un dels 5 números jugats, cada participació obtindria 20.000 € de premi.

EXEMPLE 2

Una associació vol fer participacions de 5 € cadascuna, comprant 4.500 € de loteria. Cada una inclouria 4 € de loteria i 1 € de donatiu. En aquest cas s’haurien d’utilitzar 10 números sencers (10 x 450 € = 4.500 €). Si es trien números consecutius, es garanteix un reintegrament. A més, si s’obté un dels cinc premis principals, s’obtindria automàticament el premi a l’anterior i/o posterior. A cadascuna de les 1125 participacions es jugarien 0,40 € de cada número. Si toqués el primer premi a un dels 10 números jugats, cada participació obtindria 8.000 € de premi .

Vols participacions de La Grossa? Encara ets a temps de demanar les teves participacions per la teva empresa o entitat/club. Visita la nostra secció de participacions o demana més informació enviant un correu a info@lagrossacatalana.com o trucant al 972218995.

En resum, us adjuntem una taula amb totes les possibilitats, tot i que també es poden fer participacions de 10 i 20 euros. No obstant, també podem fer imports diferents a la taula.

Ja tenim disponbiles la següent loteria:

Participacions del Casal d’avis de Ribes de Freser

Les participacions valen 5 euros i es juguen a 1€ a cada número i 1€ de donatiu. En total s’ha imprès 450 participacions que en breu estaran a la venda. No esperis més i compra la teva participacio. El primer premi de la Grossa estaria valorat en 20.000€

 

Participacions de la Penya Barcelonista Taradell

Les participacions valen 5 euros i es juguen a 0,50€ a cada número i 1€ de donatiu. En total s’ha imprès 900 participacions que en breu estaran a la venda. No esperis més i compra la teva participacio. El primer premi de la Grossa estaria valorat en 10.000€

Participacions de la Grossa Ampa Ralet Ralet.

Les participacions valen 5 euros i es juguen a 1€ a cada número i 0,50€ de donatiu. En total s’ha imprès 900 participacions que en breu estaran a la venda. No esperis més i compra la teva participacio. El primer premi de la Grossa estaria valorat en 10.000€

Participacions de la grossa ampa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Tienes que aprobar los términos para continuar

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?