primer-premi-la-grossa

LA GROSSA DE SANT BOI

 La Grossa Sant Boi ja és possible comprar els dècims a la pàgina web des de qualsevol altre lloc del món amb un servei òptim i eficient.

Actualment, la Grossa de Campdorà és la que més premis reparteix i compta amb milers de clients repartits pel món sencer. El primer premi de la Grossa de Cap d’Any va ser repartit  l’any 2017 en concret el 31 de desembre amb més de 8,5 milions d’euros. També vam tenir la sort del nostre costat l’any 2016 on vam tenir honor de repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros.

BITLLETS A L’ATZAR DE LA GROSSA DE SANT BOI

TERMINACIONES   0 · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

COMPRA NÚMEROS ENTERS LA GROSSA DE SANT BOI

ESPECIAL NÚMEROS ENTERS SANT BOI

Pots comprar números sencers de la Grossa aquí. Un número sencer de la Grossa de Sant Boi , està compost per 45 bitllets.

BUSCAR UN NÚMERO EN CONCRET

Introdueixi a continuació la seva terminació o número desitjat.

COMPRAR LA GROSSA DE SANT BOI

Encara no tens el teu número de la Grossa de Sant Boi?

Ja pots comprar els teus números en línia, sense moure’t de Sant Boi amb la total tranquil·litat de la Grossa de Campdorà, des de l’any 2010 som membres associats de Loteries de Catalunya i estem autoritzats a comercialitzar i vendre els seus productes de la Grossa.

Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat. 

Recorda que pots comprar la Grossa de cap d’any  fins al dia anterior al sorteig.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?