Últim dia per comprar la Grossa

Cada cop queda menys pel sorteig, el sorteig més esperat de Catalunya, el de La Grossa de Cap d’Any 2021.

Us informarem a través de les nostres xarxes socials d’últim dia per comprar la Grossa. 

Més premis que mai amb la Grossa

La Grossa presenta moltes novetats pel que fa als premis. La més important recau en el primer premi, que passa de 100.000 euros per cada bitllet de 5 euros a 200.000 euros per cada bitllet de 10 euros.

Així que hi haurà 8 grans premis i també es premiaran les terminacions dels 8 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.

 

Més probabilitats que mai amb la Grossa

Que et toqui la loteria no és fàcil, però amb La Grossa de Cap d’Any, en aquesta edició hi ha un 25% més de probabilitats d’obtenir els principals premis que amb el Gordo de Nadal.

 

Més llocs on comprar-la que mai la Grossa

Si vols jugar a La Grossa la pots comprar per internet, a través de la Grossa de cap d’any o al restaurant Comprar la Grossa Campdorà.

A més a més us informem que l’últim dia per comprar la Grossa serà informat per les xarxes socials oficials de la grossa catalana.

 

Més beneficis socials que mai amb la Grossa

Loteria de Catalunya destina tots els seus beneficis a programes socials a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Per lo que no olvidis comprar la Grossa de Cap d’Any i estigués atent a les nostres xarxes socials per saber quin és l’últim dia per comprar la Grossa.

 

 

1r premi de la Grossa 2017, venut aquí (valorat en 8 milions d’euros)
2n premi de la Grossa 2016, venut aquí (valorat en 3 milions d’euros)

#lagrossa #lagrossadecampdora #loterialagrossa #catalunya #premis#premisegur #or #campdora  #canbarcelo

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?