Sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2021

El sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2021, que se celebrarà divendres 31 de desembre a partir de les 12.00 hores i serà en directe per TV3. A més a més, al Restaurant Can Barceló també podreu seguir el sorteig en directe. Per si això no fos poc, a través de les nostres xarxes socials també farem un seguiment en directe de tot el que passi el dia del sorteig.

Quins premis tindrà el sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2019 ?

 • El primer premi és de 200.000 euros per butlleta (20.000 per euro jugat)
 • El segon, de 65.000 per butlleta (6.500 per euro jugat)
 • El tercer, de 30.000 per butlleta (3.000 per euro jugat)
 • Els dos quarts, de 10.000 per butlleta (1.000 per euro jugat)
 • Els tres cinquens, de 5.000 per butlleta (500 per euro jugat).

Per això recorda que és important comprar el teu número de la Grossa de Nadal 2021 abans del dia del sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2021.

A continuació t’expliquem com és el sorteig de la Grossa de Nadal 2021, la normativa dels premis i la taula de distribució dels premis.

Com és el sorteig de la Grossa de Nadal 2021 i la normativa de premis?

En el sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2021 del 31 de desembre hi haurà 8 sortejos per a les 8 categories de premis:

 • 1r, 2n i 3r sortejos, corresponents als cinquens premis.
 • 4t i 5è sortejos, corresponents als quarts premis.
 • 6è sorteig, corresponent al tercer premi.
 • 7è sorteig, corresponent al segon premi.
 • 8è sorteig, corresponent al primer premi.

Aquests 8 números guanyadors no seran els mateixos. En el cas que algun dels números de cinc (5) xifres extrets resultés repetit, es considerarà que correspon a la categoria de premi més alt i es procedirà a efectuar una nova extracció per determinar el/s número/s guanyador/s de la/les categoria/es de premi/s inferior/s.

Com és la distribució dels premis del sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2021?

En aquest paràgraf detallarem alguns aspectes importants sobre com es distribueixen els premis.

 • 1 bitllet de la Grossa es considerarà premiat quan coincideixi un determinat nombre de dígits en el mateix ordre del sorteig de la Grossa de Nadal 2021 (de dreta a esquerra) amb algun dels números guanyadors.
 • A més, també tindran premi els bitllets de la Grossa que continguin el número anterior o posterior al del guanyador.
 • I per últim, en el cas de sortir els números 00000 i 99999, els correspondrà com posterior i anterior els números 99999 i 00000 respectivament.

A continuació, cal tenir present que els premis dins d’un mateix número guanyador no són acumulables. De manera que un número que és guanyador perquè coincideix més d’una xifra amb un dels números premiats, només podrà guanyar el premi més alt possible. Per exemple, un bitllet que té les últimes quatre xifres que corresponen amb el número premiat, en conclusió guanyarà NOMÉS el premi corresponent a les últimes quatre xifres.

Tot i això, els bitllets guanyadors en diferents sortejos, és a dir, que conté dígits idèntics de números guanyadors de diferents sortejos, sí que acumularan els premis, excepte els corresponents a l’encert de les 5 xifres dels números extrets en el sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2021, que no s’acumularan amb cap altre premi.

El resultat oficial i els seus respectius premis els podeu comprovar aquí. Per tots aquells que heu comprat a la nostra web en format online, els diners s’ingressaran directament al vostre compte bancaria.

No esperis més i comprar la Grossa amb nosaltres. Més de 12 milions d’euros reparits en premis.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?