Sorteig de la Grossa 2022 [Actualitzat]

Hi haurà 5 grans premis. La Grossa, primer premi, amb un import de 200.000 € per cada bitllet. El segon premi, 65.000 € per bitllet, el tercer, 30.000 € per bitllet; els quarts, 10.000 € per bitllet i finalment, els cinquens, 5.000 € per bitllet.

Quan surt a la venda els bitllets de la Grossa de Cap d’any 2022?

Com és habitual, el sorteig de la Grossa de Cap d’Any tindrà lloc el 31 de desembre de 2022. El que encara no sabem, és on es realitzarà el sorteig i si hi haurà públic. El que si podem afirmar, és que el sorteig es podrà veure per TV3 i a través de les nostres xarxes socials de la grossa catalana. L’hora del sorteig també està pendent de confirmar.

Aquest any es poden comprar bitllets del sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2022 a qualsevol punt de venda autoritzat de Loteries de Catalunya i al canal complementari (Bonpreu, El corte Inglés i Carrefour). També el sorteig de la Grossa es pot comprar a través d’Internet, en els punts de venda autoritzats com la pàgina web de La Grossa de Campdorà

Si vols un número en concret del sorteig de la Grossa, utilitza el nostre apartat de número en concret per trobar els bitllets de La Grossa de Cap d’Any 2022. En menys de 24 hores et direm si els bitllets estan disponibles.

Recorda que pots comprar La Grossa de Cap d’Any 2022 per Internet a través de dos sistemes: L’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat.

Us recordem, que totes les entitats, associacions i empreses que ho desitgin ja poden encarregar les participacions de la Grossa de Cap d’Any 2022.

Quines són les novetats del sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2022?

A part de la nova imatge dels bitllets de la Grossa de Cap d’Any, la mecànica del sorteig de la Grossa serà la mateixa que l’any anterior. Enguany, es posaran a la venda 100.000 números (del 00000 al 99.999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet  del sorteig de la Grossa serà de 10 euros.
Els premis del sorteig de la Grossa de Cap d’Any també es mantenen igual: Primer premi, amb un import de 200.000 € per cada bitllet, (20.000 € per euro jugat). El segon premi, 65.000 € per bitllet; el tercer, 30.000 € per bitllet; els quarts, 10.000 € per bitllet (100 bitllets premiats); i, finalment, els cinquens, 5.000 € per bitllet (150 bitllets premiats).

El que sí que canvia aquest any en el sorteig de la Grossa són les retencions que practicarà Hisenda als premis de La Grossa de Cap d’Any.

En el sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2022, queden exempts de tributar els premis inferiors a 40.000 euros. A efectes pràctics, si treus la Grossa de Cap d’Any 2022 cobraràs més que l’any passat perquè hisenda es queda menys diners! I si guanyes un premi inferior a 40.000 euros, no et podran practicar cap retenció.

Esperem que la imatge dels bitllets de la Grossa de Cap d’any 2022 t’hagi fet recordar la il·lusió que sempre provoca aquest sorteig.

Compra per Internet els teus bitllets de la Grossa de Cap d’Any 2022. És fàcil i 100% segur!

Vols comprar la Grossa de Cap d’Any 2022 de la manera més fàcil i còmoda?

Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat.

El format electrònic és la forma més còmoda i ràpida de jugar a la Loteria de la Grossa de Cap d’Any 2022. A més a més, no cobrem cap comissió per la gestió. Només pagaràs el preu del bitllet. Al comprar el teu bitllet, la Grossa de Campdorà emetrem un certificat que acredita que ets el propietari/a d’aquest. El bitllet quedarà dipositat a una caixa forta. Un cop celebrat el sorteig, si has obtingut algun premi inferior a 2.000 euros, et farem el pagament al compte bancari indicat. En un termini d’entre 24 i 72 hores, rebràs l’import del premi al teu compte bancari. Si ets afortunat i tens algun premi superior a 2.000 euros, t’indicarem què has de fer per cobrar-lo.

Bitllets a domicili: prefereixes el sistema tradicional? Cap problema: compra el teu bitllet de la Grossa i te l’enviarem al teu domicili per missatgeria en un termini d’entre 24 i 48 hores. Tots els nostres enviaments estan assegurats pel seu valor.

Participar a la Grossa de Cap d’Any 2022 a través d’Internet amb un bitllet de la Grossa de Campdorà, no només és més ràpid i còmode, sinó que a més és més segur perquè no pots perdre els teus bitllets, ja que estan custodiats a la nostra caixa forta. Més de 12 milions d’euros repartits en premis ( entre ells el primer premi de la Grossa 2017 i 2016)

Ara pots comprar la Grossa 2022 per internet amb la Grossa de Campdorà.

Com són els bitllets del sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2022 ?

Com és tradició, tots els sortejos de la Grossa, s’il·lustren amb la imatge de la Grossa. Els bitllets de la Grossa de Cap d’Any 2022 no són una excepció. En aquesta ocasió, Loteries de Catalunya, ha escollit dues imatges molt arrelades a la nit de cap d’any, com són el cava i els raïms.

Enguany només hi haurà dos tipus de bitllets. Fins el dia d’avui, sempre hi havia quatre tipus de bitllets, enguany Loteries de Catalunya aposta per simplificar el bitllet i fer només dos dissenys.

Bitllets de la Grossa de Cap d'Any 2020

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?