El 2020 serà un any difícil per tothom, tot i així des de La Grossa de Campdorà creiem en tu i en què un temps millor estar per arribar ! 🤗 sortegem 1 BITLLET de la Grossa de Cap d’Any, sorteig que se celebra el 31 de desembre amb un premi de 200.000€ 💸 💸

Per a poder participar segueix aquests senzills passos:

1️⃣ Segueix-nos al nostra pàgina de Facebook, Instagram o Twitter.

2️⃣ Posa m’agrada a la publicació en cas de Facebook i Instagram. Si participes a través de Twitter fes retweet.

3️⃣ Etiqueta a tres persones i explica’ns què faríeu amb els 200.000 €

El dia 15 de novembre anunciarem el guanyador/a.

#lagrossa #lagrossadecampdorà #sorteig

Bases del Sorteig:
 • Es poden participar tantes vegades com es vulgui a qualsevol de les nostres xarxes socials.
 • El dia 15 de novembre anunciarem el guanyador/a a través de la plataforma de sortejos Easypromos. A cada participant se li haurà adjudicat un número per rigorós ordre de registre del formulari de participació.
 • Per poder participar cal ser major d’edat.
 • Anunciarem el guanyador/a del bitllet de la Grossa a través de les nostres xarxes socials el dia 25 de novembre de 2020.
 • El premi del sorteig serà el bitllet de la Grossa de Cap d’Any amb el número 24196.

   

  PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l’informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l’interessat, seran tractades sota la responsabilitat de BARCELO 1990 SL per un interès legítim i per a l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre cap de les parts s’hi oposi. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L’informem que pot exercir els drets d’accés,rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament.

  Sorteig bitllet de la Grossa de Cap d'Any

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?