La Grossa de Sant Jordi 2017 resultats

El dijous dia 27 tal com esperàvem es va celebrar el sorteig de la Grossa de Sant Jordi. Aquest sorteig es va celebrar a Blanes i es van donar uns 5 milions d’euros en premis. Els resultats la grossa de sant jordi és el seguent: 

  • El primer premi dotat amb 100.000 euros per bitllet va ésser 51.393 i es va vendre principalment al Gremi de Pastissers de Barcelona, també es van vendre 3 butlletes online a través de terminal a dos estancs de la província de Girona.
  • El segon premi dotat amb 32.500 euros per bitllet va ésser 67.555 i es va vendre a Barcelona a l’estanc Font de Travessera de les Corts.
  • El tercer premi dotat amb 15.000 euros per bitllet va ser el 75.206 i es va vendre al Pont de Suert i al Baix Llobregat. Els encarregats de repartir el premi va ésser l’estanc Foix i l’estanc Batlle respectivament.
  • El quart premi dotat amb 5.000 euros per bitllet va ser el 42.518 i es va vendre a Tortosa, L’Hospitalet de Llobregat i el Carrefour.
  • El cinquè premi dotat amb 2.500 euros per bitllet va ser el 71.592 i es va vendre a la seu de Loteries de Catalunya.

En total, Loteries de Catalunya ha venut sis milions d’euros dels dotze que s’havien posat a la venda inicialment. Això suposa un 50% de les vendes. Malgrat que les vendes no foren les esperades, s’han venut tots els números i el premi no ha quedat desert.

A la Grossa de Campdorà hem donat també molts premis i per ben poc no donem el primer premi. Teníem dos bitllets que ens van fallar un número tal com adjuntem a a la foto 😉 Pel sorteig de la Grossa de Cap d’Any estem segurs que tornarem a repartir com a mínim el segon premi;)

Recorda que som el distribuïdors oficial de loteria de la Grossa.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?