Què fer quan toca la Grossa?

Aquest any a La Grossa de Campdorà us volem donar una petita idea per fer si us toca la Grossa, l’hem anomenat “Tria el teu racó secret del món”.

Abans de començar a imaginar és important  a fer quan toca la Grossa és anar a comprovar el premi de la grossa de Cap d’Any 2021. Un cop comprovat podem començar a imaginar.

Per això en el nostre nou post hem decidit  quan toca la Grossa podem pensar en racons del món en què podem aixoplugar-nos quan sentim que volem amagar-nos del món i aïllar-nos perquè ningú ens trobi, refugiar-nos en nosaltres mateixos i no pensar en res més. Aquest nou post el dediquem a totes aquelles persones que alguna vegada han pensat així, per vosaltres, hem seleccionat 3 destinacions plenes de màgia, misteri, llegendes i per descomptat, pràcticament aïllats, un racó secret perfecte per amagar gràcies a haver comprat la grossa de nadal 2021.

Racons imaginar quan toca la Grossa

Racons del món En primer lloc, trobem l’Illa Tristán dóna Cunha, l’illa menys accessible del món, situada a l’Atlàntic al sud-oest de la Ciutat del Cap i curiosament habitable, per 268 persones disposades a viure en els marges del món. Tristán dóna Cunha es compon de 4 illes, però Tristany és l’única habitable. Per poder visitar-la es necessita autorització del Consell administratiu de l’illa i un vaixell que surti des de Ciutat del Cap. Malgrat les seves dificultats per sobreviure, a causa que és una illa volcànica i al seu terreny muntanyós, resulta un lloc d’allò més paradisíac, que juntament amb els seus paisatges i la seva tranquil·litat el converteixen en un lloc d’allò més recòndit. Pero recorda que primer hauras d’haver visitat la Grossa  per saber que quan toca la Grossa pot imaginar  aquest lloc.

En segon lloc hi ha la famosa illa de Pasqua, segur que molts heu sentit a parlar-ne, aquesta illa habitada per antics moais i llegendes. Doncs bé, aquesta illa, per la seva ubicació (situada al Triangle de la Polinèsia al Pacífic sud) la converteixen en una de les terres insulars habitades més aïllades del món. Aquesta illa ha estat habitada durant centenars d’anys pels Rapa Nui, que construïen moais de pedra creats per representar els seus ancestres i que els protegissin. Malgrat el seu aïllament, és una illa d’allò més turística, on et pots endinsar a la cultura dels Rapa Nui, festejar al costat d’ells algunes de les seves tradicionals festes i realitzar tot tipus d’activitats mentre viatges per una illa de somni.

I parlant de somnis … Què és més màgic que les fades? Creus que existeixen? Doncs nosaltres sí, perquè si no existiria una illa de conte com l’Illa de Skye, amb el seu famós Vall de les Fades? Aquesta illa és la més coneguda de les Terres Altes al Regne Unit i també se la coneix com l’illa de les Fades, a causa dels seus pintorescs paisatges i paratges amagats al nord d’Escòcia. Per arribar, no hi ha cap tipus d’indicació ni cartells, tan sols un petit quadrat en el qual posa “Fairy Glen“. Això sí que és un bon amagatall

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?