PREGUNTES FREQÜENTS

COM PUC SABER EN QUINA SITUACIÓ ES TROBA LA MEVA COMANDA?

A l’apartat del meu compte, clic a “Veure comanda”. Allà l’informarà de l’estat de les seves comandes.

EMPRESES I ENTITATS

Realitzem participacions de La Grossa per a tot tipus d’empreses, associacions i entitats. Els facilitem el disseny gratuït i l’elaboració d’aquestes i aconsellem en com distribuir-les i fer el pla de venda. Per a contractar aquest servei posis en contacte a l’apartat de la Grossa per entitats i associacions o envia’ns un correu electrònic a info@lagrossacatalana.com o trucar al 972 21 89 95. Podeu trobar més informació a la secció de participacions.

PUC ESCOLLIR UN NÚMERO EN CONCRET?

Sí. Pots demanar-ho a l’apartat escollir un número en concret. Emplena el formulari o tarvés del nostre WhatsApp i en menys de 24 hores l’informarem si està disponible. Podeu trobar més informació a la secció de demanar números en concret.

QUIN IMPORT HE DE PAGAR DE DESPESES D’ENVIAMENT?

Les despeses d’enviament són de 7,99 euros. Les despeses d’enviament cobreixen el cost de la companyia de transports i l’assegurança dels valors declarats. Els enviaments superiors a 400 euros són gratuïts

COM JUGAR ONLINE?

El format electrònic és la forma més còmoda i ràpida de jugar a la Loteria de la Grossa. Aquest servei és gratuït i no es cobra cap despesa addicional. Al comprar el teu bitllet, la Grossa de Campdorà emetrem un certificat que acredita que ets el propietari/a d’aquest. El bitllet quedarà dipositat a una caixa forta.

Un cop dut a terme el sorteig, rebràs un email informant del resultat, si tens un premi inferior a 2.000 euros et farem l’ingrés directament al teu compte d’usuari i des d’allà podràs transferir immediatament a la compte bancaria que desitgis. En cas que el premi sigui superior a 2.000 euros, llavors t’explicarem els passos a seguir per tal de poder cobrar el premi.

COM COBRAR UN PREMI DIGITAL ?

  • Per cobrar un premi accedeixi al seu Compte, quan es trobi en ” Gestió del Compte “, seguidament feu clic a la icona Cobrar Premis. Un cop dins, introduïr la quantitat que voleu transferir i l´Iban del seu compte bancari, per confirmar-ho feu clic a enviar. En el període de dos dies laborals rebràs els diners al compte bancari.
  • La quantitat mínima per a transferir és de 3€.
  • Els premis d´import inferior a 2.000€, s´ingressaran automàticament després del sorteig a la cartera virtual del nostre web.
  • Si el premi és igual o superior a 2.000€, hauràs de sol·licitar el cobrament i ho gestionarem amb una entitat bancària espanyola tal i com indica la llei. El qual tindrà una retenció de 20% d´impostos. Si et trobes a l´estranger, la llei obliga a l´agraciat d´aquest premi venir a Espanya per cobrar-lo.
  • El cobrament del premi sempre ha de ser abans de 3 mesos a partir de la data de l´últim sorteig en el qual participa l´aposta per evitar que el premi caduqui i no puguis cobrar-lo.
  • També cal introduir el teu document d´identitat (NIF / NIE).

COM CREAR O MODIFICAR UNA ADREÇA D’ENVIAMENT?

Dins del meu compte, a l’apartat de Edita la meva adreça podràs gestionar la teva agenda d’adreces afegint o modificant tantes adreces com tinguis. Pots assignar cada comanda a una adreça diferent. Envia loteria a la feina, a casa…

COM ES REALITZA L’ENVIAMENT I EL PAGAMENT?

Un cop hagi realitzat la compra, escull pagament amb targeta.

1. Un cop escullis pagament amb targeta et redreçarà a la pàgina de La Caixa per tal de posar les dades de la tarjeta. Un cop efectuada la compra t’arribarà un correu de confirmació amb un número de comanda.

2. En 72 hores laborals tindràs els bitllets al lloc indicat. Si has escollit jugar online t’arribarà un correu de confirmació amb els números jugats i els possibles premis es pagaran directament al compte indicat en el moment del registre.

PERQUÈ COMPRAR LA GROSSA A LA GROSSA DE CAMPDORÀ ?

La Grossa de Campdorà es el punt de venda número 1 de Loteries de Catalunya, i els pioners en posar a la venda en format online la Grossa de Cap d’Any.

A més som els únics que tenim l’experiència en pagaments de premis als nostres clients, ja que al 2017 vam repartir el primer premi per valor de 8 milions d’euros i al 2016 el segon premi per valor de 2,6 milions d’euros. L’experiència i la sort estan al nostre costat. Més de 20.000 clients repartits per tot el món, i 12 millones de euros repartits en premis ens avalen.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?