Per què no proposar a la teva empresa comprar la Grossa a través d’internet?

Cada vegada són més les empreses que s’animen a comprar la Grossa a través d’internet. El fet que sigui una loteria que destina tots els seus beneficis a programes socials fa que a més d’atractiva econòmicament (Cada bitllet pot estar premiat fins a 100 mil euros) sigui social i justa amb els més necessitats. A més el preu del bitllet és de solament 5 euros això implica que és més fàcil d’adquirir per a tothom.

Algunes empreses ja van comprar la Grossa a través d’internet des del nostre portal web per oferir-als seus empleats d’una forma més segura i confidencial. A la Grossa de Campdorà som líders en gestió de loteria per internet i també oferim aquest servei per a tots els empleats.

Comprar la Grossa a través d’internet la Grossa de Cap d’Any

Si tu com a treballador estàs interessat a contractar el nostre servei per a aquest Nadal us informem que és una opció d’allò més encertada 😉 L’any passat vam repartir més de 400 mil euros en premis repartits per tot Catalunya i tots van ser  al comprar la Grossa a través d’internet!

Amb els anys, són més els empleats que s’apunten a aquesta moda de comprar loteria per internet i ‘no es penedeixen! I és que fent-ho de forma online et garanteixes avantatges que d’altra manera no tindries ( pots comprar loteria de qualsevol número en concret que desitgis, no t’has de desplaçar a cap administració …) i tot gestionat gratuïtament i adaptat a les necessitats de cada empresa.

Si estàs interessat, aquí et deixem tota la informació necessària per comprar la Grossa a través d’internet. Veuràs que és la forma més còmoda i fàcil de gestionar la Loteria de Nadal a la teva empresa.

Demana ja la Grossa per la teva empresa, fàcil ràpid i segur!

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?