PARTICIPACIONS

PARTICIPACIONS PER
ENTITATS O ASSOCIACIONS

Com l’any anterior La Grossa de Campdorà apostem per fer les participacions per entitats i associacions de la Grossa. Sens dubte, és una forma de donar un impuls econòmic i millorar l’imatge de la teva entitat o associació, ja que oferim participacions amb dissenys totalment personalitzats i gratuïts.

A més a més, nosaltres ens encarreguem de fer-vos el disseny, impressió i reserves totalment gratuït, sense haver de pagar els números per avançat i amb la possibilitat de retornar aquelles participacions que no es venguin. Són moltes les entitats, clubs i empreses que confien la seva sort a la Grossa de Campdorà. Sense dubte, som els únics que us podem donar la imatge que es mereix la vostra entitat.

També oferim participacions de la Grossa per empreses i associacions.

Descobreix La Dooble

Loteries de Catalunya, ha creat per a entitats i associacions sense ànim de lucre la loteria La Dobble, el sorteig de la qual se celebrarà el 31 de Desembre de 2023, amb tipus de premis. Un individual amb fins a 1 milió d’euros i un altre col·lectiu per a tots els bitllets ( si resulta premiat).
 

INGRESOS EXTRA

Fer participacions de La Grossa és una bona manera d’aconseguir ingressos extra per l’entitat.

CUSTODIEM ELS BITLLETS DE LOTERIA

Loteries de Catalunya custodiarà els vostres bitllets i si teniu un premi us pagarà directament al compte bancari. (No us haureu de preocupar de guardar els bitllets originals, ni possibles pèrdues…).

NO PAGUIS RES PER AVANÇAT

Nosaltres us farem el disseny, les impressions i la reserva dels números sense haver de pagar res per avançat. A més tot el que no es vengui es pot tornar.

ALGUNES DE LES EMPRESES I ENTITATS QUE CONFIEN AMB NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES EMPLENANT AQUEST FORMULARI, PER WHATSAPP O BÉ TRUCA’NS AL 669 07 19 04 o al 972 218 995  *En compliment de la Llei de protecció de dades, LSSICE, 34/2002, l’informem que en omplir les dades d’aquest formulari ens autoritza a l’ús del correu electrònic i del telèfon per contactar amb vostè. No s’usaran les dades per cap altra funció, ni es lliuraran mai a tercers. També l’informem que pot anul · lar aquesta autorització en qualsevol moment per aquest mateix mitjà.  [honeypot honeypot-874]

  keyboard_arrow_up
  Enviar
  Hola!
  En que et podem ajudar?