Participacions la Grossa de Cap d’Any

Com l’any anterior a La Grossa de Campdorà apostem per fer les participacions la Grossa de Cap d’Any a totes aquelles entitats que ho desitgin. L’any passat més de 100 entitats ja van confiar amb nosaltres per fer les seves participacions.
Enguany ja tenim les participacions de la Grossa de Sport Ciclista Català i CF Ullastrell does de les moltes associacions que aposta per jugar al sorteig del 31 de desembre de 2017 de la Grossa.

Moltes entitats l’any passat van apostar per fer participacions d’aquesta loteria, les entitats més grans la van compaginar amb la Loteria de Navidad ja que la Grossa només disposa de 400 euros per cada número, això provoca que entitats que juguin una quantitat molt elevada de loteria no sigui viable.

Com fer les butlletes?

A efectes pràctics, una entitat que jugui 20.000 euros de loteria si jugues la Grossa hauria de posar 40 números a la mateixa butlleta això fa que el premi resulti poc atractiu. Per contra el que si que fan moltes entitats, és fer 20.000 de loteria espanyola i al mateix temps fer participacions de loteria catalana, una manera de contribuir a fer pais i ajudar als més necessitats. ( Cal recordar que loteries de catalunya destina tots els programes socials a Catalunya.)

A més a més, tots els nostres dissenys són personalitzats i gratuïts i les respectives impressions són a color, tot això sense cap cost per l’associació o entitat. No tenen punt de comparació amb els models estàndards de participacions de la Loteria Nacional.
Aquí us adjuntem una participació fer per nosaltres de les entitats de CN FARNERS i AFA MASPUJOL

 

participacions de la grossa cn farners participacions de la grossa ampa

 

No obstant, us recordem que podeu serguir-nos a les nostres xarxes socials i participar als sortejos i regals que fem. Molta sort

 

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?