Participacions i números en concret de la Grossa

Estem organitzant la campanya de la Grossa de Cap d’Any 2018 i tots aquells que vulgueu números en concret o vulgueu fer participacions ja podeu sol·licitar-los a info@lagrossacatalana.com o trucant al 972218995

Per aquest any estem preparant moltes novetats per tots els nostres clients i volem seguir repartin premis importants i fer els vostres somins possibles. Junts seguirem fent història.

Qui som la Grossa de Campdorà ?

La Grossa de Campdorà és un punt de venda autoritzat de Loteries de Catalunya situat a Campdora, Girona. El 2015, 2016 i el 2017 va ser el punt de venda número 1 en facturació i en venda de bitllets de loteria de La Grossa de Cap d’Any a través del portal web www.lagrosscatalana.com. La seva popularitat es va veure incrementada el 31 de desembre de 2017 al repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 millons d’euros en premis i en convertir-se en el primer punt de venda de Loteries de Catalunya en donar dos anys seguits dos grans premis.

Es dona la casualitat que el nucli de Campdorà té poc menys de 200 habtitants i és el punt de venda de Loteries de Catalunya amb més facturació, per valor de mig milió d’euros l’any 2016.

Una història d’èxit empreserial, La Grossa de Campdorà.

En la curta història de la Grossa de Cap d’Any està gravat el nom de la Grossa de Campdorà, el punt de venda més important i amb més solera de tot Catalunya. Parlar de la Grossa de Campdorà és fer-ho del sorteig de la Grossa i de la gran quantitat de premis que ha repartit.
Actualment, la Grossa de Campdorà és la que més premis reparteix i compta amb milers de clients repartits pel món sencer. A través de la pàgina web es poden adquirir dècims i bitllets des de qualsevol lloc del món amb un servei òptim i eficient.

El 31 de desembre de 2016, la Grossa de Campdorà va repartir el segon premi de la Grossa de Cap d’Any per valor de 2,6 milions d’euros. Aquest premi va ser venut íntegrament a través del seu web. a la Penya Barcelonista la Creu de Sant Jordi

L’any 2017 la Grossa de Campdorà ,va repartir el primer premi de la Grossa valorat en 8 milions d’euros, i es converteix en el primer punt de venda de Loteries de Catalunya en donar dos anys seguits dos grans premis. Com l’any anterior el premi no es va quedar al petit nucli de Campdorà sino que és va vendre a l’Atmetlla de Merola.

Malgrat que el nucli de Campdorà té poc menys de 200 habitants la facturació de la Grossa de Campdorà representa un 5% total de les vendes de loteria de La Grossa de Cap d’Any l’any 2017.

Que fem a la Grossa de Campdorà?

Som un bar-restaurant ubicat a Campdorà (Girona) des de 1936 conegut popularment com “Restaurant Can Barceló”, i la nostra principal missió de negoci resideix en els nostres plats. Tot i així des de l’any 2010 som membres associats de Loteries de Catalunya i estem autoritzats a comercialitzar i vendre els seus productes.

Així doncs, amb aquesta diversificació del negoci, neix la Grossa de Campdorà l’any 2013. Aquest any celebrem el 5è aniversari i molt ha plogut des de l’any 2013 quan vam començar aquest negoci en línia. Vam ser els pioners en vendre loteria de la Grossa per internet i avui en dia som el punt de venda que més loteries ven i el que més premis a repartit.

A la Grossa de Campdorà estem centrats al 100% en els nostres clients i els valors com la seriositat, l’atenció al client i les ganes de fer coses amb il·lusió i determinació són el nostre pal de paller.

Facis el que facis, fes-ho tan bé perquè tornin i a més portin als seus amics” Aquesta frase de Walt Disney és una definició del que més en preocupa. A la Grossa de Campdorà la nostra màxima preocupació són els nostres clients.

Com comprar la Grossa de cap d’any 2018?

Per comprar la Grossa de Cap d’any només has d’entrar al següent enllaç i podràs triar els números que més t’agradin.

A més us donem la possibilitat de jugar en format online o rebre la Grossa a casa. També disposem de números enters per empreses o grups d’amics i els enviaments són totalment gratuïts.

Si vols un número en concret, ben aviat estarà disponible al nostre espai on demanar el teu número i t’informarem si està disponible. Si no vols esperar més, pots demanar-lo enviant un correu a info@lagrossacatalana.com

Recordeu que aquest any celebrem el nostre 5è aniversari i tindrem moltes promocions i regals que no deixaran indiferents a ningú. Estigues atents a les nostres xarxes socials Facebook i Instagram perquè tindrem moltes sorpreses.

A la Grossa de Campdorà, ho somiem, ho fem!

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?