Segueix el reguitzell d’entitats que confien amb la Grossa de Campdorà per fer les seves participacions de la Grossa de Cap d’Any.

Ja estan disponibles les participacions de la Colla Castellera Brivalls, l’assemblea nacional de Calldetenes i l’associació de Amics de Castell Ciutat.

Perquè la majoria d’entitats dipositen la seva confiança amb nosaltres ?

Fer participacions de loteria és un tema complex al qual no tothom està preparat, és necessari que tots els mecanismes funcionin a la perfecció, el disseny, la impressió, les reserves dels números, que no hi hagi més participacions que dècims reservats , que les parts que és juguin sempre siguin les que pertocant …. Un error en un número pot comportar un greu problema per l’associació. És per això que la nostra experiència i el nostre saber fer fan que el resultat sigui simplement perfecte.

– Som el pioners en oferir participacions de la Grossa per entitats i associacions, l’any passat vam creure amb aquest model de negoci i un clar exemple és que tot el que s’està fent ara des de Loteries de Catalunya és el que vam fer nosaltres l’any passat.

– Som el únics que us podem donar una bona imatge per la vostra entitat amb un disseny personalitzat. A l’hora de vendre les participacions la imatge diu molt de vosaltres i fa que sigui molt més fàcil vendre les participacions ja que la gent ho identifica molt més ràpid. També és pot optar per fer les participacions estàndards que fa Loteries de Catalunya, però són participacions molt simples i vulgars amb un simple logo de la vostre entitat, això pot provocar que la majoria de persones ni es fixin amb la participació i no identifiquin ni que és allò que s’està venent, a la practica això comporta vendre menys loteria i menys benefici per la vostra associació.

– Les impressions són a color i els dissenys personalitzats i tot sense tenir que pagar absolutament res. És totalment gratuït. Nosaltres ens encarreguem de fer-vos les reserves dels números, el disseny i les impressions TOTALMENT DE FRANC!

– Podem garantir que la reserva dels números seran les que sortiran a la participació i que les parts que és juguin sempre siguin les que pertocant. En aquest sentit totes les participacions és revisen abans d’ésser impreses.

– L’any 2014 més de 100 entitats van confiar amb nosaltres, l’experiència que tenim no la té ni la pròpia Loteries de Catalunya amb el tema de participacions. Pensem que l’experiència és un gran punt a favor.

– Som els únics que us podem assessorar com fer el pla de venda de les participacions. Són molts els processos que s’han de seguir i és important complir-los pas per pas. Un dels passos importants que s’ha de fer un cop les entitats reben les participacions és segellar la matriu amb el dècim. No fer-ho pot comportar un greu problema per l’entitat en cas de premi, ja que no hi haurà una manera certa de saber si aquella participació és falsa o no. Tota aquesta informació no és dona des d’altres punt de venda que també fan participacions de loteria ni des de Loteries de Catalunya.

  Un altre motiu de perquè confiar amb nosaltres és que podem garantir el pagament a totes les entitats de possibles premis. Al 2014 entitats que els havia tocat premis petits no sabien on anar a cobrar els premis,ja que molts punts de venda no podien fer front a 500 euros amb reintegres i directament no se’ls pagava. Això va provocar que fos una odissea cobrar 500 euros en reintegres, per contra totes les entitats que van fer les participacions amb nosaltres el dia 3 de gener tenien els premis pagats a la respectiva compte bancaria.

– La loteria no s’ha de pagar per avançat i donem la possibilitat de tornar aquells bitllets que no s’hagin venut. El termini màxim de devolució serà el 16 de desembre.

– És un benefici extra per l’associació, a més a més indirectament estàs ajudant als més necessitats.

Totes les entitats i associacions busquen seguretat, imatge i benefici, i això som els únics que us ho podem donar,

no dubtis més i fes les teves participacions aquí: www.lagrossacatalana.com

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?