Com l’any anterior La Grossa de Campdorà apostem per fer les participacions de la Grossa a totes aquelles entitats que ho desitgin. L’any passat més de 100 entitats ja van confiar amb nosaltres per fer les seves participacions.

Enguany ja tenim les participacions de la Grossa de La Penya Blaugrana les Corts, una de les moltes penyes barcelonistes que aposta per fer pais i jugar al sorteig del 31 de desembre de 2015 de la Grossa.

Moltes entitats l’any passat van apostar per fer participacions d’aquesta loteria, les entitats més grans la van compaginar amb la Loteria de Navidad ja que la Grossa només disposa de 500 euros per cada número, això provoca que entitats que juguin una quantitat molt elevada de loteria no sigui viable.

A efectes pràctics, una entitat que jugui 20.000 euros de loteria si jugues la Grossa hauria de posar 40 números a la mateixa butlleta això fa que el premi resulti poc atractiu. Per contra el que si que fan moltes entitats, és fer 20.000 de loteria espanyola però també fan 5.000 euros de loteria catalana, una manera de contribuir a fer pais, ajudar als més necessitats. ( Cal recordar que loteries de catalunya destina tots els programes socials a Catalunya.) i aconseguir un beneficis extres per l’entitat.

A més a més, tots els nostres dissenys són personalitzats i gratuïts i les respectives impressions són a color, tot això sense cap cost per l’associació o entitat. No tenen punt de comparació amb els models estàndards de participacions de la Loteria Nacional.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?