L’any 2020, serà recordat per la majoria com un any difícil i complicats amb tots els aspectes. Són moltes les entitats I associacions que no saben si fer participacions de la Grossa de Cap d’Any.

Per la nostra experiència en fer participacions de la Grossa (som el punt de venda més important i que més entitats gestionem) des d’aquí us volem explicar en quines situacions en trobem i quines solucions us podem aportar des de la Grossa de Campdorà.

Les participacions de la Grossa de Cap d’Any per clubs esportius.

La majoria de clubs esportius (Futbol, Bàsquet, Hoquei…) continuaran fent participacions de la Grossa com els anys anteriors. En aquest cas, la seva activitat sembla que al setembre es reactivarà i els clubs tornaran a fer entrenaments i partits. En aquest cas no hem notat una baixada de reserves, més aviat al contrari.

Per contra el gran problema que ens seguim trobant és que entitats molt grans, com equips de futbol que tenen més 300 jugadors, han de jugar molts números i això no sol ser atractiu. Ens consta que des de Loteries de Catalunya, s’està treballant a crear un sorteig per entitats on totes aquestes entitats poguessin jugar tot el club a un sol número. Creiem que si volem fer créixer la loteria de la Grossa, l’única manera és fer un sorteig amb tirades més llargues i que entitats que avui no poden jugar a la Grossa de ben segur que ho farien.

Participacions de la Grossa de Cap d’Any per grups de teatre corals i castellers.

En aquest cas si hem notat una baixada quant a les reserves de participacions. Principalment es deu al fet que molts d’aquests grups encara no saben si podran realitzar les seves activitats habituals. De totes maneres us volem recordar que tot i no fer activitats, molts socis i gent afina a l’entitat seguiran comprant les participacions perquè ja és un ritual que han fet cada any. Així doncs, volem animar a les entitats que aquest any no saben si tindran actuacions a fer participacions de la Grossa, principalment perquè és una font d’ingressos i perquè tot el que no es vengui es pot tornar sense cap cost.

Participacions de la Grossa de Cap d’Any per Ampas

La majoria d’associacions de Mares i Pares, encara no tenen clar com anirà el curs escolar. Tot i això, aquesta setmana hem notat un augment important i sembla que la majoria de AMPAS seguiran fent participacions de la Grossa.

Participacions de la Grossa de Cap d’Any per Empreses

La majoria d’empreses ens han confirmat que seguiran fent participacions de la Grossa, en aquest cas hi ha un augment respecte a l’any anterior.

PERQUÈ ES UN BON MOTIU FER PARTICIPACIONS DE LA GROSSA DE CAP D’ANY ?

Aquí us deixem algunes raons del perquè és un bon motiu fer participacions de la Grossa de Cap d’Any i el que suposa per la vostra entitat:

  • Suposa una font d’ingressos per l’entitat.
  • La Grossa de Campdorà us farem la reserva dels números, el disseny personalitzat i la impressió dels talonaris SENSE CAP COST. Som l’únic punt de venda que fem participacions personalitzades SENSE CAP COST.
  • Tot el que no es vengui es pot tornar sense cap cost, sense haver d’avançar els diners.
  • Al setembre/octubre, segons sembla, la vacuna contra la Covid19 podria estar llesta, això voldria dir que a l’octubre hi hauria la possibilitat de tornar a la normalitat i que és poguessin tornar a fer les reunions sense limitar els aforaments. Això voldria dir que es permetria tornar a fer Castells, grups de teatre, corals…
  • És una tradició, tot i que ara no hi ha demanada, són moltes les persones que al mes de desembre us voldran comprar participacions de la grossa (la majoria les compren per tradició i perquè fa molts anys que juguen als mateixos números).
  • Tots els beneficis de Loteries de Catalunya, es destinaran l’any 2020 a la lluita contra la COVID-19.
Per altra banda, ja tenim les participacions del Club de Basquet Escolàpies Figueres i d’AFA DURAN I BAS

El CB Escolàpies Figueres juguen a 4 números i 1 € cada número. Si treu la Grossa, tindria un premi de 20.000 per participació. El preu de la participació és de 5 euros (4 € són loteria i 1 € és donatiu)

L’AFA DURAN I BAS juguen a 2 números i 1 € cada número. Si treu la Grossa, tindria un premi de 20.000 per participació. El preu de la participació és de 2,5 euros (1 € són loteria i 0,50 € és donatiu)

Per últim, us deixem una taula amb totes les possibilitats per fer participacions de la Grossa. Un número són 450 euros a partir d’aquí ens podem adaptar a les vostres necessitats.

Si sou una entitat o empresa i voleu fer participacions de la Grossa podeu enviar un email a info@lagrossacatalana.com o trucar al 669 07 19 04. També ens podeu escriure per WhatsApp al mateix mòbil.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?