ELS NÚMEROS DE LA GROSSA QUE MÉS T’AGRADIN AMB LA GROSSA DE CAMPDORÀ

Pots sol·licitar els números de La Grossa que vulguis omplint aquest formulari o enviant un WhatsApp al 669 071 904, en menys de 24 hores hàbils t’informem de si està disponible. També pots comprar el número que més t’agradi i deixar la sort a l’atzar.

Per la Grossa de Cap d’Any, el màxim de bitllets disponibles del mateix número són 50 bitllets de 10€ cada un. (45 en format cartró + 5 en format paper).

Pel que fa la Grossa de Sant Jordi, el màxim de bitllets disponibles del mateix número són 35 bitllets de 5€ cada un. (30 en format cartró + 5 en format paper).

La loteria de la Grossa sempre ha estat molt unida a les supersticions, com buscar números amb dates especials. És per aquest motiu, que sabem que molta gent li agrada jugar a un número en concret, com pot ser la data de naixement del seu fill o jugar aquell número que sempre ha jugat a la loteria de nadal també el vol jugar amb la Grossa. Actualment, comprar aquests números és més fàcil gràcies a la Grossa de Campdorà.  *En compliment de la Llei de protecció de dades, LSSICE, 34/2002, l’informem que en omplir les dades d’aquest formulari ens autoritza a l’ús del correu electrònic i del telèfon per contactar amb vostè. No s’usaran les dades per cap altra funció, ni es lliuraran mai a tercers. També l’informem que pot anul · lar aquesta autorització en qualsevol moment per aquest mateix mitjà.  números de La Grossa
  keyboard_arrow_up
  Enviar
  Hola!
  En que et podem ajudar?