Novetats de la Grossa de cap d’any

Les novetats de la Grossa de Cap d’Any comencen amb el dia 24 de juny sortirà a la venda la Grossa de Cap d’any. Com ja va essent tradicional, el sorteig es celebrarà el dia 31 de desembre del 2021, que enguany caurà en un dilluns. A la Grossa de Campdorà estem impacients per poder començar a vendre la Grossa i fer participacions per les entitats que ho desitgin.

Quines són les principals novetats de la Grossa de Cap d’any 2018?

Les novetats de la Grossa de Cap d’Any són les següents:

– Augmenta el preu del bitllet: El preu del bitllet passarà a tenir un preu de 10 euros.

– Augmenta la tirada dels números: Un número enter seran 500 euros i estarà compost per 50 bitllets de 10 euros cada un. Dels 50 bitllets disponibles, 45 seran en format físic i 5 en format paper.

– Augmenta el premis: Hi haurà un augment considerable dels premis. El primer premi de la grossa tindrà un valor de 200.000 €, el segon premi estarà premiat amb 65.000 €, el tercer amb 30.000 €, el quart amb 10.000 € i el cinquè amb 5.000 €.

- Augmenta el número de tirades per fer participacions de la Grossa: Es podran fer participacions de la Grossa de Cap d'any, el sistema serà al mateix que l'any anterior amb l'avantatge que les tirades seran més llargues.

Participacions de la Grossa per entitats i associacions

Aquesta no és una de les novetats de la Grossa de Cap d’Any, ja que com l’any anterior La Grossa de Campdorà apostem per fer les participacions de la Grossa a totes aquelles entitats que ho desitgin.

Sens dubte, és una forma de donar un impuls econòmic i millorar la imatge de la teva entitat o associació, ja que oferim participacions amb dissenys totalment personalitzats i gratuïts.

Nosaltres ens encarreguem de fer-vos el disseny, impressió i reserves totalment gratuït, sense haver de pagar els números per avançat i amb la possibilitat de retornar aquelles participacions que no es venguin.

Són moltes les entitats, clubs i empreses que confien la seva sort a la Grossa de Campdorà. Som els únics que us podem donar la imatge que es mereix la vostra entitat.

A més la sort està del nostre costat i el 2016 vam donar el segon premi de la Grossa a la penya Barcelonista de Sant Jordi i l'any passat el primer premi als Pastorets de l'Ametlla de Merola, els dos premis es van donar en format participacions. Més de 12 milions d'euros repartits ens avalen.

Per què fer les participacions de la Grossa amb nosaltres?
Des de l'any 2014, som pioners amb fer participacions de la Grossa i representem més del 50% del total de participacions que es realitzen des de Loteries de Catalunya. Nosaltres us farem un disseny totalment personalitzat i sense cap cost. La nostra experiència i el nostre servei marquen la diferència amb tota la resta.
Les participacions fetes des de Loteries de Catalunya són un model estàndard on us posaran el logo i prou. Nosaltres anem un pas més enllà i fem dissenys totalment personalitzats amb el logo, la foto de l'entitat, la vostra web...
Així aconseguim moltes més vendes de participacions, ja que la gent ho identifica molt més ràpid i donem una imatge molt més bonica i representativa de la vostra entitat o empresa. Podeu veure els models genèrics que fan Loteries de Catalunya i els que fem nosaltres*

L'altre gran avantatge és que amb nosaltres no haureu de custodiar els bitllets. Una vegada fet el pagament de la loteria, us enviarem un certificat assegurant que els bitllets estan custodiats a Loteries de Catalunya i els premis es pagaran directament al compte de l'entitat un cop passat el sorteig. D'aquesta manera no heu de preocupar-vos de guardar els bitllets amb el risc que això suposa de robatori, pèrdua...

Experiència en pagaments de premis

L'any 2016 vam donar el segon premi de la Grossa valorat en 2,6 milions d'euros a la penya Barcelonista de Sant Jordi i l'any 2017 el primer premi valorat en 8 milions d'euros als Pastorets de l'Ametlla de Merola. Tant el premi de la Creu de Sant Jordi com el dels Pastorets es van donar en format participacions i nosaltres ens vam encarregar de gestionar tots els pagaments a tots els guanyadors. Més de 12 milions d'euros repartits ens avalen perquè no hàgeu de preocupar-vos de res.

Dintre de les novetats de la Grossa de Cap d’Any pots demanar les teves participacions de la Grossa de Cap d’Any per la teva associació trucant al 972218995 o enviant un correu a info@lagrossacatalana.com

També pots trobar-nos al nostre apartat de contacte.

També pots trobar-nos al nostre Facebook

Models de la Grossa de Campdorà

Participacions de CONSORCI SOCIOSANITARI IGUALADA
Participacions de CONSORCI SOCIOSANITARI IGUALADA

 

Participacions de SARDANISTA DINTRE EL BOSC
Participacions de SARDANISTA DINTRE EL BOSC
keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?