Nova data pel sorteig de La Grossa de Sant Jordi

El proper dijous 21 de maig es reprendran les activitats de comercialització i celebració de sortejos de La 6/49, El Trio, El Rasca Ràpid i La Grossa de Sant Jordi. L’Express, en canvi, continua suspès i esperem reiniciar la seva comercialització en les properes setmanes.

El sorteig de La Grossa de Sant Jordi se celebrarà el diumenge dia 26 de juliol, i en conseqüència, aquest any no se celebrarà el Sorteig de la Grossa de Sant Joan, i l’inici de la venda de bitllets de la Grossa de Cap d’Any s’endarrerirà fins el 27 de juliol.

En els primers sortejos de La 6/49 i d’El Trio s’inclouran, de manera correlativa, a més de les apostes venudes a partir de la represa, aquells bitllets dels sortejos que s’havien de celebrar a partir del dia 16 de març i que varen ser suspesos per la situació generada per la COVID-19. La correspondència de cadascun dels sortejos suspesos, que també es publicarà en el web www.loteriesdecatalunya.cat.

Per altra banda, també es podran cobrar premis amb normalitat, tot i que us recordem que els premis que el 16 de març del 2020 no havien caducat, tant de La Grossa de Cap d’Any 2019 com d’altres jocs, es poden continuar cobrant, ja que els terminis administratius continuen aturats mentre duri les condicions actuals de l’estat d’alarma. A la Grossa de Campdorà també us pagarem els premis, només ens heu d’enviar una foto del bitllet a través del nostre WhatsApp o email i us transferirem els diners.

A partir de dijous ja podreu comprar els bitllets de LA GROSSA DE SANT JORDI AQUÍ

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?