Sabies que molt premis de la Grossa no són reclamats?

Segons les estadístiques, hi ha entre un 30 i un 70% de premis de la Grossa no són reclamats. En general, els premis de loteria sense cobrar solen ser d’un import mitjà o petit. Tot i que també es coneixen casos de premis milionaris que mai han estat reclamats pels seus despistats guanyadors. Habitualment, o bé no han sigut conscients de guanyar-lo, han perdut la butlleta, o els ha passat per alt el termini per poder reclamar-lo i per tant els premis de la Grossa no són reclamats.

Un cas que premi de loteria va ser transcorregut l’any 1996 als Estats Units, on un jove de 23 anys va aparèixer a reclamar el seu premi de més de 3 milions d’euros, 3 dies després que vencés el termini per cobrar-lo. Com que es van negar a pagar-li, el noi va portar el cas a judici, al·legant que, per una banda, havia estat cuidant al seu pare malalt i que per aquesta raó no havia pogut comprovar si el seu número havia estat premiat i per l’altra banda, que el termini havia vençut amb un cap de setmana més un dia festiu i per tant que les agències estaven tancades.

Què passa amb els diners premis de la Grossa no són reclamats i es troben sense cobrar?

Segur que se’ns acudeixen moltes idees sobre què es podria fer amb aquests premis de la Grossa no són reclamats. Però malauradament, a Espanya, la normativa estipula que aquests diners no cobrats vagin a parar a Hisenda. Pels afortunats guanyadors d’algun dels premis, és útil saber que a Espanya disposem d’un termini de tres mesos, a partir de l’endemà de la data del sorteig, per reclamar el nostre premi.

I tu, què faries si et toqués la Grossa de Cap d’Any de Campdorà per petit que fos el premi? L’aniries a cobrar o no?

Explica’ns-ho als comentaris, us llegim!

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?