Loteries de Catalunya suspen els sortejos arran del COVID-19

Loteries de Catalunya suspen els sortejos arran del COVID-19. Tenint en compte les raons d’emergència sanitària establertes en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19,
Loteries de Catalunya comunica les següents mesures:
  • Queda suspesa la venda de tots els jocs de Loteries de Catalunya a partir del dia 16 de març a les 17:00 hores fins a nova data.
  • Tanmateix, queden suspesos els sortejos a partir del mateix dia 16 de març de tots els jocs, excepte pels de l’Express que ho seran a partir del dia següent.
  • Tots els bitllets comprats pels sortejos que han estat suspesos mantindran la seva validesa  fins la nova data de celebració, i per tant hauran de conservar-se fins llavors.
  • La data de caducitat dels premis en període de cobrament durant el període de suspensió, quedarà en suspens i es reprendrà a la fi de la suspensió, amb el termini que quedava pendent en el moment de la suspensió .
  • El pagament se premis mitjançant els terminals situats en els punts de venda habituals també queda suspesa durant la vigència de l’estat d’alarma.  
  • Totes aquestes mesures es mantindran mentre duri la vigència del Real Decret.
Us demanem que disculpeu les molèsties que aquestes mesures us puguin ocasionar, agraint-vos la vostra comprensió.  

Us recordem que el sorteig de la Grossa de Sant Jordi segueix en actiu i que podeu comprar la Grossa de Sant Jordi aquí

Sorteig de la Grossa de Sant Jordi

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?