LOTERIA LA DOOBLE

La loteria la Dooble és un sorteig dirigit per a entitats i associacions de Catalunya.
El motiu d’aquesta nova loteria la Dooble, és perquè, són moltes les entitats i associacions que actualment no poden participar en el sorteig de la Grossa de Cap d’Any, a causa de la gran quantitat de números que han de jugar dins de la mateixa butlleta, en conseqüència fa que l’import a jugar a cada número i els premis siguin molt petits.

QUÈ ÉS LA LOTERIA LA DOOBLE?

La loteria la Dooble és un sorteig dirigit per a entitats i associacions de Catalunya.

El motiu d’aquesta nova loteria la Dooble, és perquè, són moltes les entitats i associacions que actualment no poden participar en el sorteig de la Grossa de Cap d’Any, a causa de la gran quantitat de números que han de jugar dins de la mateixa butlleta, en conseqüència fa que l’import a jugar a cada número i els premis siguin molt petits.

Un exemple molt clar és amb la Grossa de Cap d’Any, una Associació que desitja comprar 4000 € de loteria ha de jugar a 10 números dins la mateixa butlleta, en canvi, amb la loteria la Dooble tenen la possibilitat de jugar amb un sol número.

Per tant tots els bitllets tenen 2 números i valen 4 €. Aquí cal sumar el donatiu de l’entitat que sol ser d’1 euro. En definitiva seran 4 € de loteria més 1 € de donatiu per l’associació amb un total de 5€.

Es disposarà 1 número de 7 xifres que opta als premis individuals

 • Hi haurà 1 número de 5 xifres que opta als premis col·lectius a compartir entre tota l’associació.

Dues maneres de comprar el número d’una entitat de la loteria la Dooble.

 • Comprant una participació física venuda directament per l’entitat.
 • A través de links que les entitats poden compartir i que redirigiran a una pàgina personalitzada de l’entitat dins de la web de La Grossa de Campdorà.

QUINS PREMIS TÉ LA LOTERIA LA DOOBLE

Es composa de dos premis:

Primer Sorteig- premis individuals:
Pel que fa als premis individuals de la Loteria de la Dooble, és dur a terme una selecció aleatòria entre tots els números de set xifres dels bitllets que s’hagin venut. D’aquesta forma mai no hi haurà cap premi desert.
A continuació podeu observar un resum de premis individuals

Premis individuals

Premis

Guanyadors

Import del Premi

Primer

1

1.000.000€

Segon

5

100.000€

Tercer

10

10.000€

Quart

100

1.000€

Cinquè

1000

100 €

Segon Sorteig – Premis Col·lectius

Amb els segon sorteig de la Loteria la Dooble es fan dues seleccions de nombres aleatoris:

Premi de les terminacions: Se seleccionen aleatòriament tres números d’entre el 00 i el 99, i obtenen premi tots aquells bitllets en què el número de cinc xifres finalitzi en alguna d’aquestes terminacions.

Premi del reintegrament: Se selecciona aleatòriament un número d’entre el 0 i el 9, i obtenen premi tots aquells bitllets en què el número de cinc xifres finalitzi en aquest dígit. L’ import del reintegre serà de 4€ per butlleta.

La loteria la Dooble destaca perquè a més tindrà premis especials per a les entitats.

 • 3 Entitats obtindran 20.000€ cadascuna
 • 10 entitats obtindran 10.000€ cadascuna

La loteria la Dooble es posa en marxa per ajudar a les entitats i els clubs de base, ja que:

 • És una manera d’aconseguir uns ingressos extres per les entitats i associacions.
 • S’elimina el gran problema de la Grossa de Cap d’Any, on fins ara per entitats que volien jugar més de 4.000 € no era viable degut a la gran quantitat de números que s’havien de posar a les participacions.
 • Una entitat podrà jugar fins a 32.000€ del mateix número, en definitiva una entitat podrà tenir 8.000 butlletes (320 talonaris de 25 butlletes) i tots juguen al mateix número.
 • No s’ha de pagar res per avançat i tot el que no es vengui es pot tornar.
 • A la Grossa de Campdorà ens encarregarem de fer-vos la reserva, la impressió i el pla de distribució sense cap cost.
 • A més a més a la Grossa de Campdorà disposarem d’un link on les entitats poden compartir i que redirigiran a una pàgina personalitzada de l’entitat, i el benefici de tots els bitllets venuts anirà a l’associació.

COM FER PARTICIPACIONS DE LA LOTERIA LA DOOBLE?

Des de la Grossa de Campdorà us farem totes les gestions de la loteria La dooble, des de fer-vos la reserva, la impressió dels talonaris, l’enviament de la loteria i el pla de distribució sense cap cost.

Podeu demanar més informació trucant al 669 071 904 o enviant un email a Info@lagrossacatalana.com

COM I QUAN ES POT COMENÇAR ENCARREGAR LA LOTERIA LA DOOBLE?

Les primeres reserves es poden realitzar a partir del 2 de maig i fins al 22 d’octubre.El com és molt fàcil, des de la Grossa de Campdorà us farem totes les gestions i us enviarem els talonaris al lloc indicat. Pots fer la reserva per la teva associació aquí. Us recordem que no s’ha de pagar res per avançat i tot el que no es vengui es pot tornar.

QUIN DIA ES FA EL SORTEIG DE LA LOTERIA LA DOOBLE?

El sorteig de la Loteria La Dooble, es realitzarà el dia 20 de desembre.

COM ES FA LA LIQUIDACIÓ DE LA LOTERIA LA DOOBLE ?

L’associació ens comunicarà els bitllets no venuts i des de la Grossa de Campdorà us entregarem una carta de pagament on l’associació haurà d’efectuar l’ingrés o transferència al compte indicat. Un cop fet l’ingrés us enviarem un certificat assegurant que els números estan guardats i participen en el sorteig.

QUINA ÉS LA DATA LÍMIT DE RETORN DE LA LOTERIA NO VENUDA?

El darrer dia de pagament i liquidació de la loteria será el 10 de desembre.

ON ÉS PODRAN COBRAR ELS BITLLETS DE LA LOTERIA LA DOOBLE ?

Els bitllets premiats és podran cobrar a qualsevol punt de venda de Loteries de Catalunya. D’aquesta manera no serà l’associació qui haurà de fer els pagaments dels premis. Un cop hagin passat els 90 dies després del sorteig, Loteries de Catalunya retornarà els premis de les participacions guanyadores que no hagin estat cobrades.

Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?