La Dooble 2023. Nou sorteig de Loteries de Catalunya especial per entitats i associacions.

El pròxim 31 de Desembre de 2023 se celebrarà el Sorteig de la Dooble per al qual només podran comprar i vendre bitllets les entitats i associacions que estiguin inscrites en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

1r Tots els bitllets presenten dos números : un número únic format per cinc xifres que opta als premis de la Grossa de Cap d’Any, i un número de cinc xifres igual per a tots els billets de l’entitat que opta als premis col·lectius a compartir. A La Dooble 2023, de cada participació, 2 euros es juguen al número col·lectiu i 2 euros es juguen a La Grossa de Cap d’Any.

2n El preu de la participació és de 4 € (2 € juguen a La Grossa de Cap d’Any i 2 € juguen a La Dooble) més un donatiu que cada entitat pot escollir entre 0 €, 1 €, 2 €, 3 € i 4 €.

3r Amb la Loteria la Dooble les entitats podran realitzar tantes participacions com es desitgin fins a un màxim de 2400 participacions, que farien un total de 9.600€.  Cada entitat haurà de fer una comanda mínima de 250 participacions no retornables de cada número que demani

Són moltes les entitats i associacions que actualment no poden participar en el sorteig de la Grossa de Cap d’Any, a causa de la gran quantitat de números que han de jugar dins de la mateixa butlleta, en conseqüència fa que l’import a jugar a cada número i els premis siguin molt petits.

Per exemple, amb la Grossa de Cap d’Any, una Associació que vol comprar 4000 € de loteria ha de jugar a 10 números dins la mateixa butlleta, amb la Dooble podran jugar amb un sol número.

Loteries de Catalunya ha decidit treure aquest nou joc a causa de la gran quantitat de sol·licituds que tenia per part de moltes entitats de gran volum, que venen molta loteria i amb els sistema actual de la Grossa no era possible.

La Loteria la Dooble és una aposta de Loteries de Catalunya per fer competència a la Loteria de Nacional i intentar que les entitats facin les participacions amb la Loteria la Dooble.

Amb aquest sorteig es dona la solució a totes aquestes associacions que fins ara no podien participar amb la Grossa o ve que havien de jugar molts números dintre la mateixa butlleta. Amb la loteria la Dooble es podran fer tantes participacions com es desitgin fins a un màxim de 2400 participacions ( 96 talonaris de 25 participacions)

Quins avantatges té la Loteria la Dooble ?

La Loteria La Dooble està pensada per ajudar a finançar les entitats i els clubs de base de Catalunya

1-      És una manera d’aconseguir uns ingressos extres per les entitats i associacions.

2-      S’elimina el gran problema de la Grossa de Cap d’Any, on fins ara per entitats que volien jugar més de 4.000 € no era viable a causa de la gran quantitat de números que s’havien de posar a les participacions.

3-      Una entitat podrà jugar fins a 9.600€ del mateix número, en definitiva una entitat podrà tenir 2.400 butlletes (96 talonaris de 25 butlletes) i tots juguen al mateix número col·lectiu..

4-      No s’ha de pagar res per avançat i el que no es vengui es pot tornar. Cada entitat haurà de fer una comanda mínima de 250 participacions no retornables de cada número que demani.

5-      A la Grossa de Campdorà ens encarregarem de fer-vos la reserva, la impressió i el pla de distribució sense cap cost.

Quins premis tè la Dooble

El sorteig de la Dooble es diu així perquè tots els bitllets tenen dos números, i per descomptat també dos premis. Hi haurà un número individual i un número col·lectiu.

El 31 de Desembre es  realitzarà el sorteig de la Grossa de Cap d’Any amb la Dooble Participacions.

  • Hi ha 1 número de 5 xifres que opta als premis col·lectius a compartir entre tota l’associació i és igual a totes les participacions. ( Número col·lectiu, es pot escollir)
  • El segon combinat amb la Grossa de Cap d’Any i és diferent a cada butlleta. (Nombre individual, no es pot escollir)

Cada associació podrà jugar fins a 9.600€ o 2.400 participacions ( 96 talonaris de 25 números).

Premis de La Dooble 2023

PREMIS INDIVIDUALS:

Els premis individuals es calculen a partir del valor de la participació:

Els premis són proporcionals a una participació de 2€ de La Grossa: des de 2€ (reintegrament) fins a 40.000€ (1r premi)

PREMIS COL·LECTIUS:
  • 1 premi de 1.000.000 €
  • 2 premis de 250.000 €
  • 3 premis de 100.000 €

Aquests imports es reparteixen entre totes les participacions venudes per l’entitat guanyadora.

Aquestes quantitats són les mínimes, si les vendes superen els 6,5 milions dʻeuros, lʻimport del premi sʻincrementa proporcionalment.

PREMIS PER A LES ASSOCIACIONS:

L’entitat que hagi venut participacions amb el número del primer premi de La Dooble obtindrà 30.000 €.

– Les dues entitats que hagin venut els números dels segons premis de La Dooble obtindran 20.000 € cadascuna. 

– Les tres entitats que hagin venut els números dels tercers premis de La Dooble obtindran 10.000 € cadascuna

Com demanar la loteria de La Dooble per a la meva entitat?

Des de la Grossa de Campdorà us farem totes les gestions, des de fer-vos la reserva, la impressió dels talonaris, l’enviament de la loteria i el pla de distribució sense cap cost.  Podeu demanar més informació trucant al 669 071 904 o enviant un email a Info@lagrossacatalana.com

El més fàcil és que des de la Grossa de Campdorà us fem la inscripció a la nova Loteria la Dooble i d’aquesta manera no hi ha cap tipus d’error. Podeu enviar un email a info@lagrossacatalana.com o trucar al 669 071 904 i nosaltres ho farem tot.

En cas de ser l’entitat qui faci directament al inscripció, és molt important  posar els següents passos:

  • Tipus de Venda ( Participacions amb talonaris i, a més, als canals de venda de Loteries de Catalunya)
  • Punt de Venda (MOLT IMPORTANT !! POSAR CODI POSTAL 17461 I LA GROSSA DE CAMPDORÀ) D’aquesta manera nosaltres us podem fer la gestió, el disseny personalitzat, la impressió, enviament… i tot sense cap cost.

inscripció la dooble

Preguntes freqüents sobre la Dooble

Com i quan es pot començar  encarregar la loteria La Dooble?

Es podran fer les primeres reserves a partir del 1 de maig i fins al 30 de novembre. Des de la Grossa de Campdorà us farem totes les gestions i us enviarem els talonaris al lloc indicat. Pots fer la reserva de la Loteria la Dooble aquí. Us recordem que no s’ha de pagar res per avançat i tot el que no es vengui es pot tornar.

Quin dia es fa el sorteig de la Loteria La Dooble 2023?

El sorteig de la Loteria La Dooble, es realitzarà el dia 31 de Desembre de 2023 i serà retransmès per TV3 en directe.

Quina és la data límit de retorn de la loteria no venuda?

L’últim dia de pagament de la loteria serà el 23 de Desembre. Des de la Grossa de Campdorà us recollirem la Loteria i us farem la devolució. 

Com es fa la liquidació de la loteria La Dooble ?

L’associació ens comunicarà els bitllets no venuts i des de la Grossa de Campdorà us entregarem una carta de pagament on l’associació haurà d’efectuar l’ingrés o transferència al compte indicat. Un cop fet l’ingrés us enviarem un certificat assegurant que els números estan guardats i participen en el sorteig.

On es podran cobrar els bitllets de la loteria La Dooble ?

Els bitllets premiats es podran cobrar a qualsevol punt de venda de Loteries de Catalunya. D’aquesta manera no serà l’associació qui haurà de fer els pagaments dels premis. Un cop hagin passat els 90 dies després del sorteig, Loteries de Catalunya retornarà a l’associació els premis de les participacions guanyadores que no hagin estat cobrades.

Vull més info sobre La Dooble per a la meva entitat

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?