La Dooble. Nou sorteig de Loteries de Catalunya especial per entitats i associacions.

El pròxim 20 de Desembre de 2022 se celebrarà el Sorteig de la Dooble per al qual només podran comprar i vendre bitllets les entitats i associacions que estiguin inscrites en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

1r Els bitllets de la Dooble bitllets consten de 2 números i, per tant, tenen dos possibles premis. Un individual ( dotat de fins a 1 milió d’euros) i un altre col·lectiu ( número comú per a tots els números de l’entitat) amb un premi que es basa en la venda de números.

2n Els bitllets que tenen el preu de 4 € poden personalitzar-se i poden incloure un donatiu de fins a 4 euros per a l’entitat. El que pot suposar una bona injecció de diners per a l’entitat, ja que el sorteig es realitza el 20 de Desembre, un mes en què la gent està molt disposada a comprar loteria i ofereix uns premis importants.

3r Amb la Loteria la Dooble les entitats podran realitzar tantes participacions com es desitgin fins a un màxim de 8500 participacions, que farien un total de 32.000€.

Són moltes les entitats i associacions que actualment no poden participar en el sorteig de la Grossa de Cap d’Any, a causa de la gran quantitat de números que han de jugar dins de la mateixa butlleta, en conseqüència fa que l’import a jugar a cada número i els premis siguin molt petits.

Per exemple, amb la Grossa de Cap d’Any, una Associació que vol comprar 4000 € de loteria ha de jugar a 10 números dins la mateixa butlleta, amb la Dooble podran jugar amb un sol número.

Loteries de Catalunya ha decidit treure aquest nou joc a causa de la gran quantitat de sol·licituds que tenia per part de moltes entitats de gran volum, que venen molta loteria i amb els sistema actual de la Grossa no era possible.

La Loteria la Dooble és una aposta de Loteries de Catalunya per fer competència a la Loteria de Nacional i intentar que les entitats facin les participacions amb la Loteria la Dooble.

Amb aquest sorteig es dona la solució a totes aquestes associacions que fins ara no podien participar amb la Grossa o ve que havien de jugar molts números dintre la mateixa butlleta. Amb la loteria la Dooble es podran fer tantes participacions com es desitgin fins a un màxim de 8500 participacions.

Quins avantatges té la Loteria la Dooble ?

La Loteria La Dooble està pensada per ajudar a finançar les entitats i els clubs de base de Catalunya

1-      És una manera d’aconseguir uns ingressos extres per les entitats i associacions.

2-      S’elimina el gran problema de la Grossa de Cap d’Any, on fins ara per entitats que volien jugar més de 4.000 € no era viable a causa de la gran quantitat de números que s’havien de posar a les participacions.

3-      Una entitat podrà jugar fins a 32.000€ del mateix número, en definitiva una entitat podrà tenir 8.000 butlletes (320 talonaris de 25 butlletes) i tots juguen al mateix número.

4-      No s’ha de pagar res per avançat i tot el que no es vengui es pot tornar.

5-      A la Grossa de Campdorà ens encarregarem de fer-vos la reserva, la impressió i el pla de distribució sense cap cost.

Quins premis tè la Dooble

El sorteig de la Dooble es diu així perquè tots els bitllets tenen dos números, i per descomptat també dos premis. Hi haurà un número individual i un número col·lectiu.

–           Un número de 7 xifres que opta als premis individuals.

–            Un número de 5 xifres que opta als premis col·lectius a compartir entre tots els compradors del número de l’associació.

Al següent vídeo podeu veure els premis que tindrà la Loteria la Dooble i el seu funcionament.

Primer Sorteig- premis individuals:

Els premis individuals es fa una selecció aleatòria entre tots els números de set xifres dels bitllets que s’hagin venut. Així, mai no hi haurà cap premi desert.

A la següent taula podeu veure tots els resums de premis individuals 

Premis individuals

Premis Guanyadors Import del Premi
Primer 1 1.000.000€
Segon 5 100.000€
Tercer 10 10.000€
Quart 100 1.000€
Cinquè 1000 100 €
Segon Sorteig – Premis Col·lectius

Es fan dues seleccions de números aleatoris:

–          Premi de les terminacions: Se seleccionen aleatòriament tres números d’entre el 00 i el 99, i obtenen premi tots aquells bitllets en què el número de cinc xifres finalitzi en alguna d’aquestes terminacions

–          Premi del reintegrament: Se selecciona aleatòriament un número d’entre el 0 i el 9, i obtenen premi tots aquells bitllets en què el número de cinc xifres finalitzi en aquest dígit. L’ import del reintegre serà de 4€ per butlleta.

–          Els premis dels números col·lectius aniran en funció de la bossa de jugadors.

A més a més, la loteria La Dooble té premis especials per a les entitats.

–          1 entitat obtindrà 30.000€

–          3 entitas obtindran 20.000€ cadascuna

–          10 entitats obtindran 10.000€ cadascuna

Com demanar la loteria de La Dooble per a la meva entitat?

Des de la Grossa de Campdorà us farem totes les gestions, des de fer-vos la reserva, la impressió dels talonaris, l’enviament de la loteria i el pla de distribució sense cap cost.  Podeu demanar més informació trucant al 669 071 904 o enviant un email a Info@lagrossacatalana.com

El més fàcil és que des de la Grossa de Campdorà us fem la inscripció a la nova Loteria la Dooble i d’aquesta manera no hi ha cap tipus d’error. Podeu enviar un email a info@lagrossacatalana.com o trucar al 669 071 904 i nosaltres ho farem tot.

En cas de ser l’entitat qui faci directament al inscripció, és molt important  posar els següents passos:

  • Tipus de Venda ( Participacions amb talonaris i, a més, als canals de venda de Loteries de Catalunya)
  • Punt de Venda (MOLT IMPORTANT !! POSAR CODI POSTAL 17461 I LA GROSSA DE CAMPDORÀ) D’aquesta manera nosaltres us podem fer la gestió, el disseny personalitzat, la impressió, enviament… i tot sense cap cost.

inscripció la dooble

Preguntes freqüents sobre la Dooble

Com i quan es pot començar  encarregar la loteria La Dooble?

Es podran fer les primeres reserves a partir del 2 de maig i fins al 22 d’octubre. Des de la Grossa de Campdorà us farem totes les gestions i us enviarem els talonaris al lloc indicat. Pots fer la reserva de la Loteria la Dooble aquí. Us recordem que no s’ha de pagar res per avançat i tot el que no es vengui es pot tornar.

Quin dia es fa el sorteig de la Loteria La Dooble?

El sorteig de la Loteria La Dooble, es realitzarà el dia 20 de Desembre de 2022.

Quina és la data límit de retorn de la loteria no venuda?

L’últim dia de liquidació de la loteria serà el 10 de Desembre. Des de la Grossa de Campdorà us recollirem la Loteria i us farem la devolució. 

Com es fa la liquidació de la loteria La Dooble ?

L’associació ens comunicarà els bitllets no venuts i des de la Grossa de Campdorà us entregarem una carta de pagament on l’associació haurà d’efectuar l’ingrés o transferència al compte indicat. Un cop fet l’ingrés us enviarem un certificat assegurant que els números estan guardats i participen en el sorteig.

On es podran cobrar els bitllets de la loteria La Dooble ?

Els bitllets premiats es podran cobrar a qualsevol punt de venda de Loteries de Catalunya. D’aquesta manera no serà l’associació qui haurà de fer els pagaments dels premis. Un cop hagin passat els 90 dies després del sorteig, Loteries de Catalunya retornarà a l’associació els premis de les participacions guanyadores que no hagin estat cobrades.

Vull més info sobre La Dooble per a la meva entitat

Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?