Loteria  de la Grossa de Cap d’Any

Fundat l’any 2010, La Grossa de Campdorà és actualment el punt més gran de venda de Loteria de la Grossa de Cap d’Any. Després de vendre el segon premi de la Grossa de Cap d’Any l’any 2106, estrenem aquest 2017 un reposicionament integral de la nostra marca. Aquest projecte inclou una redefinició del nostre posicionament i una transformació de la nostra identitat visual, amb un nou disseny i una modificació del nostre logotip.

La nova estratègia vol representar una declaració de principis, una forma de ser i actuar. La confirmació de la nostra història i una promesa de futur als nostres clients. Un exercici de modernització necessària per a una marca molt jove que mai havia sofert modificacions i que implica una actualització en tots els nostres serveis, des de la identitat visual, al nostre servei web. Ens desfem del logotip anterior, i apostem per un nou logotip tipogràfic.

Des de ja fa uns anys, Campdorà ha estat tocada per la sort degut a la gran quantitat de premis que ha repartit. Antigament, es conta que en temps antic a l’indret hi havia poques terres de cultiu perquè tot era ocupat per un gran estany; van obrir un pas i l’estany es va buidar: els veïns, suposant que augmentarien així les terres de conreu, exclamaven: “Quin camp durà!”. El nom ha evolucionat i degut a les bones terres que s’han originat ha acabat dient-se Campdorà, implementant així la paraula “or” dins del seu nom. I és així, que la nostra sort sempre ha anat lligada a la història del nostre poble i d’aquesta manera hem aconseguit reflectir-ho donant importància a la paraula d’OR, la qual sempre ha anat lligada a la fortuna.

Millores del servei de la web

Aquesta renovació no s’estanca només en la imatge corporativa. També hem millorat el nostre servei web amb més funcions i més novetats. A través del nostre web, es podran fer participacions de la Grossa per la teva entitat, comprar la Loteria de la Grossa de Cap d’Any. Comprar els números de la Grossa que més us agradin amb la possibilitat d’escollir un número en concret. Aquest any a més incorporem dos apartats més com són els packs especial Barça i Espanyol i ven la Grossa al teu establiment.

COMPRAR LA GROSSA DE CAP D’ANY 2017

Es donarà la possibilitat de comprar els bitllets de forma física (els bitllets arribaran el lloc indicat a través de correus) o comprar la grossa online (els bitllets us arribaran per correu electrònic i quedaran dipositats a una entitat bancària, en cas d’estar premiats es pagaran després del sorteig.) També incloem dos nous productes com són el pack especial Barça i Pack Especial Espanyol, que va destinat a tots aquells aficionats al Barça i l’Espanyol.

Demanar un número en concret de la grossa.

Des del nostre web podràs demanar un número en concret de la Grossa de Cap d’Any. Una data de naixement, una data important per tu o el teu número de la sort. Només has d’omplir el següent formulari (posa enllaç) i en menys de 24 hores et respondrem si està disponible.

Ven la Grossa al teu establiment

Per altra banda, també oferirem una sèrie d’avantatges econòmics i socials per totes aquelles persones que tenen un Bar, botiga o petit comerç i que els hi agradaria vendre la Grossa al seu establiment.

Participacions de la Grossa de cap d’any

També us oferim la possibilitat de fer-vos les participacions de la Grossa de Cap d’Any per les associacions, clubs o empreses, amb un disseny totalment personalitzat i gratuït. L’any 2014 vam ser els pioners amb aquest model de negoci. La nostra experiència fa que siguem els únics que us podem donar el servei que la vostra entitat es mereix sense tenir cap problema amb les participacions i els seus respectius cobraments de premis.

També oferim la possibilitat de fer participacions de Loteria de la Grossa de Cap d’Any per empreses. Aquest producte està pensat per aquelles empreses que vulguin regalar les participacions a tots els seus clients amb imports petits de 0,10 cèntims o 0,20 cèntims i tot això sense haver de comprar tot el número. Sens dubte, serà un excel·lent suport publicitari que us farà marcar la diferència i arribar a molta gent.
A més a més, us donem la possibilitat d’escollir els números que vosaltres vulgueu.

Seguiu atents a les nostres xarxes socials perquè tenim moltes novetats, premis i sortejos per tots vosaltres. No us deixarem indiferents.

Podeu seguir-nos a:

 

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?