Comprar la grossa és una tradició

LA GROSSA TARRAGONA

A través de la pàgina web es poden comprar dècims de La Grossa Tarragona i desde qualsevol altre lloc del món amb un servei òptim i eficient. Actualment, la Grossa de Campdorà és la que més premis reparteix i compta amb milers de clients repartits pel món sencer. El 31 de desembre de 2017 vam repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 millons d’euros i el 2016 també vam repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros.

segon premi de la grossa

Ets de Tarragona?

Encara no tens el teu número de La Grossa Tarragona? Ja pots comprar els teus números en línia, sense moure’t de Tarragona, amb la tota la tranquil·litat de la Grossa de Campdora, des de l’any 2010 som membres associats de Loteries de Catalunya i estem autoritzats a comercialitzar i vendre els seus productes. Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat. Recorda que pots comprar la Grossa de Cap d’any fins al dia anterior al sorteig.

COMPRAR NÚMERO ENTER
DE LA GROSSA A GIRONA

Pots comprar números sencers de la Grossa aquí. Un número sencer de la Grossa de Cap d’Any, està compost per 45 bitllets.

BUSCAR UN Nº EN CONCRET

Introdueixi a continuació la seva terminació o número desitjat

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”us_widget_area_search”]
compra la grossa
Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?