LA GROSSA DE SANT JORDI 2022

La Grossa de Sant Jordi 2022 ja és possible gràcies a la Grossa de Campdorà. La Grossa de Sant Jordi arriba amb un premi extraordinari de 2 milions d’euros. A través de la nostra web podreu comprar la Grossa en format físic (els bitllets us arribaran a casa) o en format digital (nosaltres custodiem els bitllets i en cas de premi s’abonen directament al compte bancari indicat), no et quedis sense el teu número de La Grossa de Sant Jordi

BITLLETS A L’ATZAR DE LA GROSSA DE SANT JORDI

TERMINACIONS   0 · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

PARTICIPACIONS LA GROSSA DE SANT JORDI​

FES PARTICIPACIONS DE LA GROSSA PER LA TEVA EMPRESA O ENTITAT

Nosaltres ens encarreguem de fer-vos el disseny, impressió i reserves totalment gratuït, sense haver de pagar els números per avançat i amb la possibilitat de retornar aquelles participacions que no es venguin.

CONEIX A LA GROSSA DE CAMPDORÀ

Sóm el punt de venda més important i amb més solera de la Grossa.

SOLIDARITAT

Destinem els beneficis a programes socials de Catalunya

100% SEGUR

Utilitza la forma de pagament que et resulti més còmoda.

PUNT DE VENDA N 1

Més de 4.000.000€ repartits ens avalen com al punt de venda que més ven de Loteria de Catalunya

grossa de campdorà

Vols jugar a la Grossa de Sant Jordi 2022 de la manera més fàcil i còmoda?

Ara pots comprar La Grossa de Sant Jordi 2022 per internet amb La Grossa de Campdorà.

Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 5 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat.

grossa de campdorà
EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS
BLOG

NOTÍCIES DE LA GROSSA
DE CAMPDORÀ

PREGUNTES FREQÜENTS

QUÈ ÉS LA GROSSA?

La Grossa, són una sèrie de rifes creades per Loteries de Catalunya i que és va celebrar per primer cop amb la Grossa de Cap d’Any al 2013. Tots els beneficis de Loteries de Catalunya és destinen a programes socials a Catalunya.

En l’actualitat, Loteries de Catalunya té quatre sortejos amb el nom de la Grossa com són: Cap d’Any, Sant Jordi i de l’Estiu i els Divendres.

La Grossa de Cap d’Any és un joc de loteria passiva que és celebra el dia 31 de desembre. És posen a la venda 100.000 números (del 00000 al 99.999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros i el premi és de 200.000€ per bitllet.

La Grossa de Sant Jordi, és un sorteig extraordinari que se celebra el dia 27 d’abril amb motiu de la festa de Sant Jordi, on a Catalunya se celebra regalant llibres i roses. El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€

La Grossa d’Estiu, és un nou joc de loteria passiva que realitzarà el seu primer sorteig el 26 de juliol. El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€.

La Grossa del divendres, és un sorteig setmanal que es realitza cada divendres. Començarà el dia 11 de setembre amb un premi de 500.000€. El preu de cada bitllet és de 3 euros.

QUÈ ÉS LA GROSSA DE SANT JORDI?

La Grossa de Sant Jordi és un joc de loteria passiva que es celebra el dia 27 d’abril. Es posen a la venta 80.000 números (del 00000 al 79.999), con un total de 35 series, cinc dels quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 5 euros i té un premi extraordinari de 2.000.000 € al número i la sèrie.

ON COMPRAR LA GROSSA?

Els bitllets es poden adquirir als punts de venda habituals de Loteries de Catalunya, entre ells hi ha la Grossa de Campdorà. A més a més per Cap d’Any i Sant Jordi també disposen d’una xarxa de distribució complementària, formada principalment per supermercats.

COM ES COBREN ELS PREMIS EN LÍNIA?

Si has jugat en línia a La Grossa de Campdorà i has obtingut un premi, reps un ingrés al compte bancari que has facilitat.

Caducitat: Els premis caduquen als 90 dies de la data del sorteig corresponent.

ON ES PODEN COBRAR ELS PREMIS DE SANT JORDI?

Els premis corresponents a la Grossa, es paguen:

  • En primer lloc, els premis de fins a 120 € es paguen en qualsevol punt de venda i que disposi de terminal. De manera opcional, poden pagar premis de fins a 1.000 €. A més, en el Restaurant Can Barceló us pagarem sempre premis de fins a 1.000 € tant si ha comprat el bitllet amb nosaltres com un altre lloc.
  • En segon lloc, els premis superiors a 120 € i fins a 150.000 € es paguen a CaixaBank o en l’Oficina d’Atenció, Informació i Pagament de Premis. A més en les oficines de CaixaBank premis de més de 50 euros també els pagaran.
  • En tercer lloc, els premis superiors a 150.000 € només es paguen CaixaBank o l’Oficina d’Atenció, Informació i Pagament de Premis.

QUINS PREMIS TÉ LA GROSSA DE SANT JORDI?

Sabies que la Grossa de Sant Jordi reparteix 2.000.000 d’euros de premi per només 5 € el bitllet?

La Grossa de Sant Jordi 2021 posa a la venda 80.000 números del 00000 al 79,999, amb un total de 35 bitllets per número tots a un preu de 5 €. Però el més sorprenent del sorteig de la Grossa de Sant Jordi és que si el teu número és el premiat, és a dir les 5 xifres coincideixen i el número de sèrie també de les extraccions del primer sorteig, guanyaràs 2.000.000 d’euros! I si et coincideixen les 5 xifres però no el numero de sèrie en ganes 50.000 € per bitllet, i molts més premis, descobreix tota la info de la Grossa de Sant Jordi 2022 aquí.

A més el 100% dels beneficis de les Loteries de Catalunya van destinats al Departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és desenvolupar accions i programes socials per als col·lectius més desfavorits de la societat catalana.

Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?