Comprar la grossa és una tradició

LA GROSSA SANT BOI

A través de la pàgina web es poden comprar dècims de La Grossa Sant Boi i desde qualsevol altre lloc del món amb un servei òptim i eficient. Actualment, la Grossa de Campdorà és la que més premis reparteix i compta amb milers de clients repartits pel món sencer. El primer premi de la Grossa de Cap d’Any va ser repartit  l’any 2017 en concret el 31 de desembre amb més de 8,5 millons d’euros. Cal destacar que el 2016 també vam tenir honoe de repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros.

segon premi de la grossa

Ets de Sant Boi?

Encara no tens el teu número de la Grossa de Sant Boi? Ja pots comprar els teus números online, sense moure’t de Sant Boi, amb la tota la tranquil·litat de la Grossa de Campdorà, des de l’any 2010 som membres associats de Loteries de Catalunya i estem autoritzats a comercialitzar i vendre els seus productes. Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat. Recorda que pots comprar la Grossa de Cap d’any fins al dia anterior al sorteig.

Comprovar la Grossa Sant Boi

Per poder comprovar la Grossa Sant Boi entra a comprovar la Grossa.
No et precupis si has comprat La Grossa a la nostra web s’ingressaran els premis directament al compte bancari

COMPRAR NÚMERO ENTER
DE LA GROSSA A SANT BOI

Pots comprar números sencers de la Grossa aquí. Un número sencer de la Grossa de Cap d’Any, està compost per 45 bitllets.

BUSCAR UN Nº EN CONCRET

Introdueixi a continuació la seva terminació o número desitjat

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”us_widget_area_search”]
compra la grossa
Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?