La Grossa ja disposa de WhatsApp

Des de la Grossa de Campdorà seguim apostant per les noves millores tecnològiques i per això la Grossa ja disposa de WhatsApp.

A partir d’avui podreu resoldre els vostres dubtes a través del nostre whatsapp. La seva finalitat és poder tenir un contacte molt més directe amb els nostres clients. A més a més, des d’aquí ens podreu demanar informació per fer participacions, demanar un número en concret o tots els dubtes puguin sorgir a l’hora de realitzar la compra dels bitllets de la Grossa.

Vols un número en concret de la Grossa?

Si vols un número en concret de la Grossa de Sant Jordi, a partir d’ara també el podràs demanar a través del nostre WhatsApp

Vols informació per fer participacions de la Grossa?

A partir d’avui també pots demanar informació de com fer participacions de la Grossa de Sant Jordi a través del nostre WhatsApp.

Quin Premis hem repartit a la Grossa de Campdorà?

– Més de 170 mil euros al primer sorteig de la Grossa de Cap d’Any del 2014.

– Més de 40 mil euros al sorteig de la Grossa de Cap d’any del 2015.

– Més de 3 milions d’euros al sorteig de la Grossa de Cap d’Any del 2016. (Incloent el segon premi de la Grossa de Cap d’Any).

– Més de 8,5 milions d’euros al sorteig de la Grossa de Cap d’Any del 2017 ( Incloent el primer premi de la Grossa de Cap d’Any).

– Més de 560.000 euros repartits en el sorteig de la Grossa de Cap d’any del 2018.

-Més 780.000 euros repartits en el sorteig de la Grossa de Cap d’Any del 2019.

Si vols estar atent a totes les nostres promocions i sortejos podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials: Twitter, Facebook i Instagram

Comprar la Grossa de Sant Jordi mai havia estat tant fàcil, ràpid i segur.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?