Alex Granell, Gabriel Rufian i Cesk Freixas ja tenen la Grossa

Aquest any volíem fer coses diferents, i després de molt pensar vam torbar una forma original de poder fer publicitat i al mateix temps ajudar a una causa solidària.
A la Grossa de Campdorà estem realment compromesos en crear un mon més just i és per això que la nostra empresa vol representar uns valors i una manera de fer que s’ajustin a la nostra manera de veure el món.
Aquest any, apart de preparar l’ajuda anual que fem a la marató de TV3, vam pensar posar-nos amb contacte amb algunes persones públiques i els vam proposar fer-se una foto amb un bitllet de la Grossa a les seves xarxes socials i a canvi si el bitllet resulta premiat els donaríem a causes solidàries.
El primer a acceptar la nostra oferta va ser el cantant Cesk Freixas,  va penjar la foto al seu facebook i si el bitllet resulta premiat, donarà tots els beneficis a la caixa de la solidaritat per fer front a les possibles despeses dels presos polítics. Aquí la foto del número per si resulta ser el bitllet guanyador.

 

Al jugador del Girona FC li vam proposar regalar-li un bitllet de la Grossa amb la data de l’ascens del Girona (4 de juliol del 2017). Li va semblar una bona idea i va penjar la foto al seu instagram. Va comentar a la foto que si el bitllet resulta premiat, el donarà a causes solidàries.

 

Gabriel Rufian ja és el segon any que col·labora amb nosaltres, a ell li estem doblament agraït per tot el que ens ha ajudat en els nostres inicis. Va penjar la foto amb el bitllet de la Grossa i si el bitllet resulta premiat, donarà tots els beneficis a la caixa de la solidaritat per fer front a les possibles despeses dels presos polítics. Aquí la foto del número per si resulta ser el bitllet guanyador.

 

A menys de 14 dies pel sorteig de la Grossa de Cap d’any. Últims dies per comprar els teus bitllets i rebre’ls a casa. No esperis més i compra el teu bitllet de la grossa a www.lagrossacatalana.com

Comprar la Grossa fàcil, ràpid i segur

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?