La Grossa i el black Friday

A la Grossa de Campdorà, com ja va sent habitual, també ens sumem aquesta tradició (anteriorment americana i actualment mundial) per celebrar el nostre Black Friday o millor dit el nostre “divendres d’or”.

Promoció Especial Black Friday amb la Grossa de Campdorà.

Aquest any hem tirat la casa per la finestra i hem creat una promoció especial per comprar els teus bitllets de la Grossa que no deixarà a ningú indiferent.
Totes les compres superiors a 300 euros tindran un bitllet de regal.

En definitiva, si compres més de 30 bitllets (siguin iguals o diferents) t’emportaràs un bitllet totalment de franc. Aquesta promoció només serà vàlida per les compres fetes per internet i que l’opció escollida sigui rebre la loteria a casa. Aquesta oferta serà vàlida per totes les comandes fetes fins al diumenge.
En primer lloc, d'on prové el Black Friday?
Ja sabem que el "Divendres Negre" és una tradició americana que consisteix en una baixada de preus als principals comerços, durant l'últim divendres del mes de novembre, coincidint amb la inauguració de les compres de Nadal.
En segon lloc, quin és l'origen d'aquesta celebració?
L'ús del terme "Divendres Negre" es va donar, no per referir-se a les compres de Nadal, sinó en relació amb una crisi econòmica: el divendres 24 de setembre de 1869, dos implacables financers de Wall Street, Jay Gould i Jim Fisk, després d'un intens treball per aconseguir grans beneficis, van fracassar en el seu compromís, i el mercat va entrar en bancarrota.
Tot i així, si has llegit aquest article, estàs de sort. No deixis escapar aquesta oportunitat única i compra el teu bitllet de la Grossa 2018 aquí.
Comprar la Grossa de Cap d’any mai havia estat tan fàcil, ràpid i segur.

Segueix-nos a Facebook, Instagram o Twitter per estar atent a totes les novetats del sorteig de la Grossa 2018.

1r premi de la Grossa 2017, venut aquí (valorat en 8 milions d’euros)
2n premi de la Grossa 2016, venut aquí (valorat en 3 milions d’euros)

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?