La Grossa de Sant Jordi 2023 [Actualitzat]

Comprar la Grossa de Sant Jordi 2023 ja és possible gràcies a la Grossa de Campdorà. La Grossa de Sant Jordi arriba amb un premi extraordinari de 2 milions d’euros. A través de la nostra web podreu comprar la Grossa en format físic (els bitllets us arribaran a casa) o en format digital (nosaltres custodiem els bitllets i en cas de premi s’abonen directament al compte bancari indicat)

Quins són els premis de la Grossa de Sant Jordi ?

Un bitllet obtindrà el premi extraordinari de 2.000.000 € quan les 5 xifres i la sèrie coincideixin amb les extraccions del primer sorteig. També es premiaran les 5 xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i posterior.

Un bitllet obtindrà el segon premi de 20.000 € quan les 5 xifres coincideixin amb les extraccions del segon sorteig.

Un bitllet obtindrà el tercer premi de 10.000 € quan les 5 xifres coincideixin amb les extraccions del tercer sorteig.

A més, hi haurà un segon reintegrament.

On comprar la Grossa de Sant Jordi?
Els bitllets de la Grossa de Sant Jordi tenen un cost de 5 euros per bitllet i els podreu comprar a través de la nostra web o al Restaurant Can Barceló. Si encara no tens cap bitllet, ja pots comprar la Grossa aquí. També tenim un apartat per comprar números enters de la Grossa, 30 bitllets del mateix número.

Escollir un numero en concret de la Grossa de Sant Jordi.
Oferim la possibilitat per totes aquelles persones que vulguin un número en concret, demanar-lo a través del nostre apartat. En menys de 24 hores us informarem si el número està diposnible.

Participacions de la Grossa de Sant Jordi.
Com els anys anteriors, fem participacions de la Grossa de Sant Jordi per totes aquelles associacions, entitats I empreses que ho destigin. El funcionament es similar a la Grossa de Cap d’Any, nosaltres us farem la reserva dels números, el disseny de les participacions i la impressió dels talonaris. A més a més, tot el que no es vengui es pot tornar sense haver d’avançar els diners

Perquè fer participacions de la Grossa:
·Destina tots els beneficis a programes socials a Catalunya, en concret al departament de benestar i família.
·El beneficis d’aquest joc d’atzar es queden a Catalunya.
·És una bona manera d’aconseguir una ajuda econòmica per totes les entitats i associacions.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?