COMPRAR LA GROSSA DE LA DIADA

Comprar la Grossa de la Diada que se celebra l’11 de setembre ja és possible gràcies a la Grossa de Campdorà.

La Grossa de la Diada arriba amb un premi extraordinari de 2 milions d’euros.

A través de la nostra web podreu comprar la Grossa en format físic (els bitllets us arribaran a casa) o en format digital (nosaltres custodiem els bitllets i en cas de premi s’abonen directament al compte bancari indicat).

No et quedis sense el teu número de La Grossa de la Diada.

Números premiats al sorteig de La Grossa de la Diada 2023

1r Premi- 21111 Sèrie 29 
2n Premi- 00700
3r Premi- 31152

2n Reintegre: 6

Comprova el teu bitllet aquí

 

COMPRAR ARA BITLLETS PEL PRÒXIM SORTEIG DE LA GROSSA

TERMINACIONS   0 · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

COMPRAR LA GROSSA de la diada

comprar el teu número de la grossa aquí

particiapcions de la grossa de la diada

fer participacions de la teva empresa o entitat
100% SEGUR

Utilitza la forma de pagament que et resulti més còmoda.

PUNT DE VENDA N 1

Més de 4.000.000€ repartits ens avalen com al punt de venda que més ven de Loteria de Catalunya

SOLIDARITAT

Destinem els beneficis a programes socials de Catalunya

FES PARTICIPACIONS DE LA GROSSA PER LA TEVA EMPRESA O ENTITAT

Nosaltres ens encarreguem de fer-vos el disseny, impressió i reserves totalment gratuït, sense haver de pagar els números per avançat i amb la possibilitat de retornar aquelles participacions que no es venguin.

CONEIX A LA GROSSA DE CAMPDORÀ

Sóm el punt de venda més important i amb més solera de Loteria de Catalunya.

grossa de campdorà
BLOG

NOTÍCIES DE LA GROSSA DE CAMPDORÀ

Vols jugar a la Grossa de la Diada 2024 de la manera més fàcil i còmoda?

Ara pots comprar La Grossa de la diada 2024 per internet amb La Grossa de Campdorà.

Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 5 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat.

Participar a la Grossa de la diada 2024 a través d’Internet amb un bitllet de la Grossa de Campdorà, no només és més ràpid i còmode, sinó que a més és més segur perquè no pots perdre els teus bitllets, ja que estan custodiats a la nostra caixa forta. Més de 12 milions d’euros ( entre ells el primer premi de la Grossa 2017)

El format electrònic és la forma més còmoda i ràpida de jugar a la Loteria de la Grossa de la Diada 2024. Aquest servei és gratuït i no es cobra cap despesa addicional.. Al comprar el teu bitllet, la Grossa de Campdorà emetrem un certificat que acredita que ets el propietari/a d’aquest. El bitllet quedarà dipositat a una caixa forta.

Bitllets a domicili: prefereixes el sistema tradicional? Cap problema: compra el teu bitllet de la Grossa i te l’enviarem al teu domicili per missatgeria en un termini d’entre 24 i 48 hores. Tots els nostres enviaments estan assegurats pel seu valor.

Cobrament de premis 

Un cop celebrat el sorteig el próxim 11 de Setembre de 2024 , si has obtingut algun premi inferior a 2.000 euros, et farem el pagament al compte bancari indicat. En un termini d’entre 24 i 72 hores, rebràs l’import del premi al teu compte bancari. Si ets afortunat i tens algun premi superior a 2.000 euros, t’indicarem què has de fer per cobrar-lo.

Ara pots comprar la Grossa 2024 per internet amb la Grossa de Campdorà.

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LA GROSSA

La Grossa de la Diada es un sorteig especial que és un sorteig especial que se celebrarà l’11 de Setembre, coincidint amb la Diada de Catalunya, en el qual pots guanyar fins a 2 milions d’euros.

La Grossa de la Diada 2024 posa a la venta 80.000 números de l’00000 a l’79999), amb un total de 35 bitllets per número tots a un preu de 5€. Pero el més sorprenent del sorteig de la Grossa de la diada es que si el teu número es el premiat, és a dir les 5 xifres coincideixen i el número de serie també de les extraccions del primer sorteig, guanyarás 2.000.000 d’euros! I si et coincideixen les 5 xifres pero no el numero de serie en guanyes 50.000€ per bitlle, i molts més premis, descobreix tots els premis de la Grossa de la Diada.

Els bitllets es poden adquirir als punts de venda habituals de Loteries de Catalunya, entre ells hi ha la Grossa de Campdorà. A més a més per Cap d’Any i Sant Jordi també disposen d’una xarxa de distribució complementària, formada principalment per supermercats.

Si has jugat en línia a La Grossa de Campdorà i has obtingut un premi, reps un ingrés en el compte bancari que has facilitat.

Caducitat: Els premis caduquen al cap de 90 dies de la data del sorteig corresponent.  Pots comprovar la grossa per  si tens algun premi amb nosaltres.

Els premis corresponents a la Grossa, es paguen:

  • Fins a 120 € a qualsevol punt de venda de Loteries de Catalunya.
  • Els premis superiors a 120 i fins a 9.999,99 € euros també es poden cobrar a qualsevol punt de venda de loteries de Catalunya, en aquest cas els premis es cobraran a través de transferència bancària. Us recordem que al nostre punt de venda pagarem els premis fins 9.999,99 . Si voleu cobrar algun premi sense sortir de casa també paguem els premis, heu de enviar un email a info@lagrossacatalana.com o whatsapp a669 07 19 04  i enviar foto del bitllet, i certificat de número de compte IBAN. En dos dies tindreus els diners al vostre compte bancari.
  • A més a més, per premis superiors a 50 euros també es poden cobrar a  qualsevol oficina de  CaixaBank.
  • Els premis superiors a 10.000€, es podran cobrar a qualsevol oficina de CaixaBank o l’Oficina d’Atenció,Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya (Enric Granados, 33 – 08007 Barcelona).

La Grossa, són una sèrie de rifes creades per Loteries de Catalunya i que és va celebrar per primer cop amb la Grossa de Cap d’Any al 2013. Tots els beneficis de Loteries de Catalunya és destinen a programes socials a Catalunya.

En l’actualitat, Loteries de Catalunya té quatre sortejos amb el nom de la Grossa com són: Cap d’Any, Sant Jordi i de la Diada i els Divendres.

La Grossa de Cap d’Any és un joc de loteria passiva que és celebra el dia 31 de desembre. És posen a la venda 100.000 números (del 00000 al 99.999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros i el premi és de 200.000€ per bitllet.

La Grossa de Sant Jordi, és un sorteig extraordinari que se celebra el dia 27 d’abril amb motiu de la festa de Sant Jordi, on a Catalunya se celebra regalant llibres i roses. El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€

La Grossa de la Diada, és un nou joc de loteria passiva que realitzarà el seu primer sorteig el 26 de juliol. El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€.

La Grossa del divendres, és un sorteig setmanal que es realitza cada divendres. Començarà el dia 11 de setembre amb un premi de 500.000€. El preu de cada bitllet és de 3 euros.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?