la grossa d estiu

LA GROSSA DE L’ESTIU

Comprar la Grossa de l’Estiu

BITLLETS A L’ATZAR DE LA GROSSA

La grossa de cap d'any

70470

10,00

Stock: 45

La grossa de cap d'any

74270

10,00

Stock: 45

La grossa de cap d'any

13830

10,00

Stock: 43

La grossa de cap d'any

51640

10,00

Stock: 45

COMPRAR LA GROSSA DE
CAP D’ANY 2021

COMPRA EL TEU NÚMERO DE LA GROSSA AQUÍ

PARTICIPACIONS DE LA GROSSA
DE CAP D’ANY

FER PARTICIPACIONS PER LA TEVA EMPRESA O ENTITAT

LA GROSSA DE CAP D’ANY 2021

A La Grossa de Campdorà pots comprar La Grossa de Cap d’Any 2021. El que més bé sabem fer, és, sense dubte, repartir premis, i és per aquest motiu que milers de clients confien en nosaltres i compren els seus bitllets de La Grossa de Cap d’Any aquí. Som l’únic punt de venda que hem repartit dues vegades seguides la Grossa de Cap d’Any i vam ser els pioners en posar a la venda els bitllets de la Grossa de forma electrònica.

A través de la nostra web podreu comprar la Grossa en format físic (els bitllets us arribaran a casa) o en format digital (nosaltres custodiem els bitllets i en cas de premi s’abonen directament al compte bancari indicat), no et quedis sense el teu número de La Grossa.

PARTICIPACIONS

FES PARTICIPACIONS DE LA GROSSA PER LA TEVA EMPRESA O ENTITAT

Nosaltres ens encarreguem de fer-vos el disseny, impressió i reserves totalment gratuït, sense haver de pagar els números per avançat i amb la possibilitat de retornar aquelles participacions que no es venguin.

seguretat la grossa
100% SEGUR
solidaritat la grossa
SOLIDARITAT

Destinem els beneficis a programes socials de Catalunya.

primers la grossa
PUNT DE VENDA Nº 1

Més de 12.000.000€ repartits ens avalen com al punt de venda que més ven de Loteria de Catalunya.

QUÈ FEM?

Som un bar-restaurant ubicat a Campdorà (Girona) des de 1936 conegut popularment com “Restaurant Can Barceló”, i la nostra principal missió de negoci resideix en els nostres plats.
Tot i així des de l’any 1998 som membres associats de Loteries de Catalunya i estem autoritzats a comercialitzar i vendre els seus productes. Així doncs, amb aquesta diversificació del negoci, neix la Grossa de Campdorà.

En els darrers anys ha estat el punt de venda més important i amb més venda de bitllets de loteria de La Grossa a través del nostre portal web.

L’any 2017, vam repartir el primer premi de la Grossa valorat amb 8,5 milions d’euros. Així doncs, la Grossa de Campdorà s’ha convertit en el primer punt de venda en repartir dos grans premis.

PREMIS

  • Més de 3 milions d’euros al sorteig de la Grossa de Cap d’Any del 2016. (Incloent el segon premi de la Grossa).
  • Més de 8,5 milions d’euros al sorteig de la Grossa de Cap d’Any del 2017 ( Incloent el primer premi de la Grossa).
  • Més de 560.000 euros repartits en el sorteig del 2018
  • Més de 890.000 euros repartits en el sorteig del 2019.

CONEIX LA GROSSA DE CAMPDORÀ

VOLS SABER QUI SOM?

Comprant la grossa de Cap d’any,
ad’ornar la teva vida pot
estar només a un sol pas!

Comprar a La Grossa de Campdorà, el nostre pal de paller és fer tot el possible perquè es compleixin els teus somnis. 10€ que es poden convertir en 200.000€ és el motiu!

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

BLOG

NOTÍCIES DE CAMPDORÀ

Vols jugar a la Grossa de Cap d’Any 2021 de la manera més fàcil i còmoda?
Ara pots comprar La Grossa de Cap d’Any 2021 per internet amb La Grossa de Campdorà.

Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat.

El format electrònic és la forma més còmoda i ràpida de jugar a la Loteria de la Grossa. Aquest servei és gratuït i no es cobra cap despesa addicional.. Al comprar el teu bitllet, la Grossa de Campdorà emetrem un certificat que acredita que ets el propietari/a d’aquest. El bitllet quedarà dipositat a una caixa forta.

Un cop celebrat el sorteig, si has obtingut algun premi inferior a 2.000 euros, et farem el pagament al compte bancari indicat. En un termini d’entre 24 i 72 hores, rebràs l’import del premi al teu compte bancari. Si ets afortunat i tens algun premi superior a 2.000 euros, t’indicarem què has de fer per cobrar-lo.

Bitllets a domicili: prefereixes el sistema tradicional? Cap problema: compra el teu bitllet de la Grossa i te l’enviarem al teu domicili per missatgeria en un termini d’entre 24 i 48 hores. Tots els nostres enviaments estan assegurats pel seu valor.

Participar a la Grossa de Cap d’Any 2021 a través d’Internet amb un bitllet de la Grossa de Campdorà, no només és més ràpid i còmode, sinó que a més és més segur perquè no pots perdre els teus bitllets, ja que estan custodiats a la nostra caixa forta. Més de 12 milions d’euros ( entre ells el primer premi de la Grossa 2017)

Ara pots comprar la Grossa 2021 per internet amb la Grossa de Campdorà.

Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?