La Grossa de Campdorà reparteix el 2n premi de la Grossa de Cap d’Any

Ho hem fet! La Grossa de Campdorà reparteix el 2n premi del sorteig de La Grossa de Cap d’Any. Seguim escrivint amb vosaltres una història preciosa d’il·lusions, premis i afortunats. Hem repartit el segon premi en el Sorteig de la Grossa de Cap d’Any amb el número 34.983! La sort està del nostre costat, aprofita per a buscar el teu bitllet de La Grossa de Sant Jordi.

Premis repartits per la grossa de Campdorà

Des del 2014, a La Grossa de Campdorà hem repartit més de 4 milions d’euros en sortejos de comprar la Grossa, alguns en grans premis com:

  • Més de 170 mil euros al primer sorteig de La Grossa de Cap d’Any del 2014.
  • Més de 40 mil euros al sorteig de La Grossa de Cap d’any del 2015.
  • Més de 3 milions d’euros al sorteig de La Grossa de Cap d’Any del 2016.

Volem donar-vos les gràcies als milers de clients per la confiança dipositada amb nosaltres, us prometem seguir treballant amb la màxima rigorositat i la millor de les nostres voluntats perquè aquest projecte tan engrescador no tingui sostre. Volem fer realitat els vostres somnis, i junts ho farem.

Consells als premiats de la Grossa de Campdorà

I recorda, si ets algun dels nostres afortunats, hi ha una sèrie de consells que poden ser-te d’utilitat:

  • Seguir treballant. Mantenir la rutina i, per descomptat, seguir acudint a la feina, d’aquesta manera la persona guanyadora seguirà conservant l’anonimat i podrà guanyar temps per planificar el què fer d’ara endavant amb la seva vida.
  • No cobrar els diners a l’entitat bancària habitual. És possible delegar el cobrament a un banc ubicat en una població diferent de la de residència, on sigui possible mantenir l’anonimat. A lagrossacatalana.com es garanteix la confidencialitat dels guanyadors i es proporciona una atenció personalitzada facilitant-los la gestió del cobrament del premi.
  • Ser discret. Es pot admetre haver guanyat la loteria a persones properes, però sense confessar el total del premi. Repartir aquests diners entre els éssers estimats és la principal intenció dels usuaris, encara que és convenient no dir amb exactitud l’import per evitar malentesos o enveges.
  • Investigar sobre empreses d’assessoria financera. Cal comptar amb el servei d’aquest tipus d’empreses per assegurar que s’inverteix amb seny. El més prudent, en cas de premis molt grans, seria comptar amb dos o fins a tres empreses financeres perquè gestionin els diners. Així com disposar d’un bon assessor legal i fiscal que ens ajudi a gestionar correctament les noves possibilitats de negoci.
  • Comença a canviar la teva vida sense pressa. Els canvis dràstics poden desestabilitzar la vida de les persones i del seu entorn, pel que és adequat, si un vol, canviar progressivament, sense presses.

No ho oblidis, tenim una altra oportunitat de seguir generant il·lusió, premis i diners … Participa amb nosaltres en el Sorteig de La Grossa de Sant Jordi que ben aviat estarà disponible a la nostra web.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?