La Grossa de Campdorà es prepara entusiasmada a l´arribada del sorteig de la Loteria de la Grossa de Cap d’Any 2022

Cada cop estem més a prop del Nadal i de les festes nadalenques, i com és habitual des de l’any 2013, arriba un dels sortejos més esperats de tot l´any, el Sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2022

El sorteig  té lloc cada 31 de desembre i aquest any caurà en un dissabte. Des de la nostra web es podrà comprar la Grossa de Cap d’Any2022  fins al dissabte dia 31 a les 11 del matí.

La Grossa de Campdorà som grans seguidores d´aquest sorteig. Som punt de venda oficial de Loteries de Catalunya des de l’any 2000 i comptem amb més de vint-i-dos anys d’experiència. La Grossa de Campdorà és reconeguda per ser la pionera en la venda de loteria online, i també per haver lliurat grans premis del sorteig de la Grossa de Cap d’Any.

 

Tot el que necessites saber pel sorteig de la Grossa de Cap d’Any.

Has de saber, que des de fa alguns mesos,a la Grossa de Campdorà disposem de bitllets pel sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2022, així que els pots aconseguir aquí mateix el teu número preferit.

El preu del bitllet és de 10€, i s´emeten un total de 100.000 números de 50 sèries cada una.

La Grossa de Campdorà ofereix vàries opcions per comprar els teus bitllets de la Grossa. La primera, com no podia ser d´una altra manera, és adquirint el teu número favorit el nostre punt de venda ( Restaurant Can Barceló) ubicada al poble de Campdorà. Allí, a més de comprar el teu bitllet, podràs fer un bon esmorzar o dinar. El nostre horari és de dilluns a divendres de 7:30 a 17:00. Us recomanem en cas de voler dinar demanar hora trucant al 972 21 89 95.

També és possible obtenir la teva Loteria a través de la pàgina web. Hi pots trobar dues grans opcions disponibles, sol·licitar l´enviament a domicili dels teus bitllets, per compres superiors a 400€ l’enviament és gratuït, o bé adquirir el que es coneix com a ´Loteria Digital´, rebent un comprovant online de la participació, sol·licitant així que el dècim es quedi custodiat a l´Administració.

Participacions de La Grossa de Cap d’Any per empreses

Finalment, també tenim un apartat on es poden comprar números sencers de la Grossa, per totes aquelles empreses i grups d’amics que volen tot un numero sencer ( 50 bitllets del mateix numero) i fer les seves partcipacions de La Grossa de Cap d’Any.

Si ets una entitat o associació no deixis de veure els avantatges que us ofereix La Dooble per a vendre loteria aquest nadal obtenint bons ingressos i l’oportunitat d’aconseguir 2 premis per als vostres socis i amics

Quins són els premis disponibles al sorteig de la Grossa de Cap d’Any ?

La Grossa de Cap d’Any 2022 repartirà com cada any un primer premi per 50 bitllets , amb un import de 200.000 € per cada bitllet, (20.000 € per euro jugat). Un segon premi per 50 bitllets, amb 65.000 € per bitllet; Un tercer premi per 50 bitllets, de 30.000 € per bitllet. Dos quarts per 100 bitllets, de 10.000 € per bitllet ; i, finalment, tres cinquens, 5.000 € per bitllet per 150 bitllets.

Enguany, es posaran a la venda 100.000 números (del 00000 al 99999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. Els bitllets, es podran comprar fins al dia 31 a les 11 del matí a través de la nostra web.

El preu per bitllet serà de 10 euros. Aquí podeu veure la Taula de Premis de la Grossa de Cap d’Any 2022

El sorteig serà retransmès en directe per TV3. A la Grossa de Campdorà també seguirem en viu a través de les nostres xarxes socials.

Quants grans premis lliurarà La Grossa de Campdorà al sorteig de la Grossa 2022 ?

No deixis escapar l’oportunitat de guanyar fins a 200.000 euros. Hi ha molts més premis en joc. I recorda que els beneficis  generats per la loteria de La Grossa es destinen a causes socials.

Compra ja els teus números de La Grossa de Cap d’Any 2022 i molta,molta sort!!! et desitgem des de La *Grossa de *Campdorà.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?