Obrim una nova campanya de La Grossa de Cap d’any 2018 amb una bona notícia, i és que hem tancat un acord de col·laboració amb la ràdio local d’Hostafrancs.

La campanya començarà a partir del 18 de juliol i acabarà amb el sorteig del dia 31 de desembre. Els anuncis de LA GROSSA DE CAMPDORÀ s’emetran 4 vegades al dia de dilluns a diumenge, excepte en el mes de desembre que sortiran 8 vegades al dia.

Es podran escoltar a través de Ràdio Hostafrancs i a través del seu portal web. (radiohostafrancs.cat)

Els anuncis que es podran escoltar aquests mesos de juliol, agost, setembre i octubre estaran dirigits a entitats, associacions i empreses per tal que puguin fer participacions de la Grossa o demanar un número en concret.

Als mesos de novembre i desembre els anuncis canviaran, i aniran dirigits a totes les persones que vulguin comprar un bitllet de la Grossa a través de la nostra pàgina web o visitant al nostre restaurant.

Els horaris dels anuncis de La Grossa de Campdorà seran:

De dilluns a divendres
10:35 – 12:35 – 16:05 – 18:05

Dissabte:
11:35 – 13:35 – 17:05 – 19:05

Diumenge:
10:35 – 12:35 – 16:05 – 18:05

A més a més, es publicaran permanent a la ‘home‘ i a totes les pàgines de ràdio Hostafrancs un bàner comercial on enllaçarà a la nostra web per totes aquelles entitats, empreses o associacions que desitgin fer participacions de la Grossa, comprar un bitllet o demanar un número en concret.

Cal destacar que Ràdio Hostafrancs és una emissora sense ànim de lucre gestionada per l’associació de Ràdio Comunitària d’Hostafrancs. L’emissora va néixer a l’estiu de 2011 amb l’indicatiu “Barcelona Digital Ràdio”.  Posteriorment s’ha especialitzat en informació d’interès local, per a la ciutadania d’Hostafrancs i en la difusió de les activitats culturals i socials que realitzen les entitats.

Esperem que us agradi l’anunci que hem fet. Si estàs a una entitat, empresa o associació ja pots encarregar les teves participacions de la Grossa per entitats, empreses o associacions o  trucant el 972 218 995.

 

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?