La Grossa de cap d'any 2022

A La Grossa de Campdorà pots comprar La Grossa de Cap d’Any 2022.

L’experiència repartint premis ha fet que tinguem milers de clients confiant en nosaltres i per això compren els bitllets de la Grossa de Cap d’Any aquí. Cal destacar que som els únics que hem repartit dues vegades consecutives de La Grossa de Cap d’Any i sobretot que hem estat pioners a la venda els bitllets de la Grossa online.

A la nostra web podeu comprar la Grossa de manera fàcil, ràpida i segura, podeu escollir si el voleu en format físic o en format digital. No badis que et pots quedar sense el teu número de la Grossa.

COMPRAR ARA BITLLETS PEL PRÒXIM SORTEIG DE LA GROSSA

TERMINACIONS   0 · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

FES PARTICIPACIONS DE LA GROSSA PER LA TEVA EMPRESA O ENTITAT

Nosaltres ens encarreguem de fer-vos el disseny, impressió i reserves totalment gratuït, sense haver de pagar els números per avançat i amb la possibilitat de retornar aquelles participacions que no es venguin.

CONEIX A LA GROSSA DE CAMPDORÀ

Recorda que som el punt de venda online més destacat de Loteria de Catalunya.

SOLIDARITAT

Els beneficis van destinats a programes socials de Catalunya.

100% SEGUR

Escull la forma de pagament més còmoda per tu.

PUNT DE VENDA N 1

Destaquem com a punt de venda amb més de 4.000.000€ repartits de Loteria de Catalunya

grossa de campdorà

Com jugar la Grossa de Cap d’Any 2022 de la manera més fàcil i còmoda?

Ara pots comprar La Grossa de Cap d’Any per internet amb La Grossa de Campdorà

Podeu decidir entre dos sistemes compra: els bitllets a domicili o en format electrònic. Sigui quin sigui l’elecció el preu no varia, sempre és 10 euros el bitllet, exactament igual que si vens a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat.

grossa de campdorà
EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS
BLOG

NOTÍCIES DE LA GROSSA DE CAMPDORÀ

PREGUNTES FREQÜENTS

QUÈ ÉS LA GROSSA?​

La Grossa, són una sèrie de rifes creades per Loteries de Catalunya i que és va celebrar per primer cop amb la Grossa de Cap d’Any al 2013. Tots els beneficis de Loteries de Catalunya és destinen a programes socials a Catalunya.

En l’actualitat, Loteries de Catalunya té quatre sortejos amb el nom de la Grossa com són: Cap d’Any, Sant Jordi i de l’Estiu i els Divendres.

La Grossa de Cap d’Any és un joc de loteria passiva que és celebra el dia 31 de desembre. És posen a la venda 100.000 números (del 00000 al 99.999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros i el premi és de 200.000€ per bitllet.

La Grossa de Sant Jordi, és un sorteig extraordinari que se celebra el dia 27 d’abril amb motiu de la festa de Sant Jordi, on a Catalunya se celebra regalant llibres i roses. El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€

La Grossa d’Estiu, és un nou joc de loteria passiva que realitzarà el seu primer sorteig el 26 de juliol. El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€.

La Grossa del divendres, és un sorteig setmanal que es realitza cada divendres. Començarà el dia 11 de setembre amb un premi de 500.000€. El preu de cada bitllet és de 3 euros.

QUÈ ÉS LA GROSSA DE CAP D’ANY?

La Grossa de Cap d’Any és un joc de loteria passiva que és celebra el dia 31 de desembre. És posen a la venda 100.000 números (del 00000 al 99.999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros i el premi és de 200.000€ per bitllet.

ON COMPRAR LA GROSSA DE CAP D'ANY?

Els bitllets es poden adquirir als punts de venda habituals de Loteries de Catalunya, entre ells hi ha la Grossa de Campdorà. A més a més per Cap d’Any i Sant Jordi també disposen d’una xarxa de distribució complementària, formada principalment per supermercats.

COM ES COBREN ELS PREMIS EN LÍNIA?

Si has jugat en línia a La Grossa de Campdorà i has obtingut un premi, reps un ingrés en el compte bancari que has facilitat.

Caducitat: Els premis caduquen al cap de 90 dies de la data del sorteig corresponent.  Pots comprovar la grossa per  si tens algun premi amb nosaltres.

ON ES PODEN COBRAR ELS PREMIS DE LA GROSSA DE CAP D'ANY 2022?

Els premis corresponents a la Grossa, es paguen:

  • Fins a 120 € a qualsevol punt de venda de Loteries de Catalunya.
  • Els premis superiors a 120 i fins a 9.999,99 € euros també es poden cobrar a qualsevol punt de venda de loteries de Catalunya, en aquest cas els premis es cobraran a través de transferència bancària. Us recordem que al nostre punt de venda pagarem els premis fins 9.999,99 €. Si voleu cobrar algun premi sense sortir de casa també paguem els premis, heu de enviar un email a info@lagrossacatalana.com o whatsapp al 669 07 19 04  i enviar foto del bitllet, i certificat de número de compte IBAN. En dos dies tindreus els diners al vostre compte bancari.
  • A més a més, per premis superiors a 50 euros també es poden cobrar a  qualsevol oficina de  CaixaBank.
  • Els premis superiors a 10.000€, es podran cobrar a qualsevol oficina de CaixaBank o l’Oficina d’Atenció,Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya (Enric Granados, 33 – 08007 Barcelona).

SORTEIG DE LA GROSSA DE CAP D'ANY 2022

Els bitllets de la Grossa de Cap d’Any 2022 ja estan a la venda. Com cada any, el pròxim 31 de desembre les boles repartiran la sort entre els 100.000 números emesos per aquest sorteig, que van des del 00000 fins al 99.999 amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet serà de 10 euros.

PREMIS DE LA GROSSA DE CAP D'ANY 2022

Hi haurà 5 grans premis. La Grossa, primer premi, amb un import de 200.000 € per cada bitllet. El segon premi, 65.000 € per bitllet, el tercer, 30.000 € per bitllet; els quarts, 10.000 € per bitllet i finalment, els cinquens, 5.000 € per bitllet.

Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?