Jocs i operadors de Loteria a Espanya

A Espanya existeixen tres operadors de loteria, dos són estatals ONCE i Loteries i Apostes de l’Estat) i una és autonòmica ( Loteria de Catalunya)

Loteries i Apostes de l’Estat

És l’operador més gran a Espanya i de titularitat Pública i de responsabilitat del Govern d’Espanya i adscrit al Ministeri d’Hisenda. La seva fundació es va crear el 30 de setembre de 1763. El principal operador amb una quota de mercat del 40% i amb quasi 600 treballadors. És l’empresa estatal més rendible del país.

Quins jocs té Loteries i Apostes de l’Estat:

Loteria Nacional Dijous: És un sorteig de loteria passiva que es realitza setmanalment cada dijous. El preu del bitllet és de 3 €. El sorteig es du a terme a les 21.00 hores i pots guanyar fins a 30.000 €, entre molts altres premis. Pots comprar loteria del dijous online aquí sense comissions i amb la garantia d’una administració oficial de Loteries.

Loteria Nacional Dissabte: És un sorteig de loteria passiva que es du a terme setmanalment cada dissabte. El preu del bitllet oscil·la entre 6 € i 15 €. Hi ha dos tipus de sortejos de loteria del dissabte. Pots comprar loteria del dissabte online aquí sense comissions i amb la garantia d’una administració oficial de Loteries.
–  El sorteig Ordinari, amb un preu de 6 € el dècim i un primer premi de 60.000 € entre d’altres.
–   Els sortejos Especials, solen ser un sorteig extraordinari al mes. Tenen un preu de 15 € el dècim i se celebren amb dates especials com el dia de la mare, el dia del pare, el sorteig de Sant Valentí… entre d’altres.

Loteria de Nadal: És el sorteig més popular amb un preu de 20 € i un premi de 400.000 € al dècim. El sorteig es du a terme el dia 22 de desembre. És una tradició compartir la loteria de Nadal per empreses i entitats, ja que és l’èxit d’aquest sorteig. Ara Pots comprar loteria de Nadal Online aquí sense comissions i amb la garantia d’una administració oficial de Loteries.

Loteria del Nen: El sorteig es fa el dia 6 de gener a les 12 del migdia i té un preu de 20 € i un premi de 400.000 € al dècim. Pots comprar loteria del Nen Online sense cap comissió i amb la garantia d’una administració oficial de Loteries

Loteria Primitiva: És una Loteria activa en la qual has d’escollir sis números entre 1 i 49. El premi va en funció dels imports recaptats. El sorteig es duu a terme setmanalment dilluns, dijous i dissabtes. Pots jugar a la primitiva online aquí sense cap comissió i amb tota seguretat.

Bonoloto: És una Loteria activa en la qual has d’escollir sis números entre 1 i 49. El premi va en funció dels imports recaptats. El sorteig es du a terme diàriament. Pots jugar a la bonoloto online aquí sense cap comissió i amb tota seguretat.

El Gordo de la Primitiva: És una Loteria activa en la qual has d’escollir cinc números entre 1 i 54 i un número addicional en 0 i 9. El premi va en funció dels imports recaptats. El sorteig es fa setmanalment cada diumenge. Ara pots jugar a la primitiva online aquí.

Euromillones: És una Loteria activa en la qual has d’escollir cinc números entre 1 i 50 i dues estrelles numerades entre l’1 i el 12. El premi va en funció dels imports recaptats. El sorteig es fa setmanalment dimarts i divendres. Pots jugar a euromillones online aquí  sense comissions i amb tota seguretat.

La Quiniela: És un joc que consisteix a endevinar els guanyadors dels 15 partits de futbol Espanyol de primera i segona divisió. El premi va en funció dels imports recaptats. Pots jugar a la quiniela online aquí sense comissions i amb total seguretat.

Loteries també té altres jocs de menys volum com el Lototurf, el Quíntuple Plus. A més el dia 6 de novembre de 2023 sortirà un nou joc que es dirà Eurodreams. Pots trobar tota la informació del joc Eurodreams aquí.

Loteria de Catalunya

Loteria de Catalunya és un operador de loteries que opera només a Catalunya i està regulada per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes. Tots els beneficis de Loteria de Catalunya es destinen a beneficis socials a Catalunya. Fins al 2007 és de Loto Catalunya i es va fundar el 27 d’abril de 1987.

Quins jocs té Loteria de Catalunya:

La 6/49: És una Loteria activa en la qual has d’escollir sis números entre 1 i 49. El premi va en funció dels imports recaptats. El sorteig es realitza setmanalment dilluns, dimecres i dissabtes

La Grossa amb la Dooble: És un joc de loteria passiva que va treure l’any 2022 Loteria de Catalunya i pensat només per entitats i associacions. Aquí podeu trobar tota la informació de la Loteria la Dooble.

La Grossa de Cap d’Any: És el sorteig més popular amb un preu de 10 € i un premi de 200.000 € al bitllet. El sorteig es realitza el dia 31 de desembre. Ara Pots comprar la Grossa de Cap d’Any 2023 Online sense comissions i amb la garantia de la Grossa de Campdorà.

La Grossa de Sant Jordi: El sorteig es fa el dia 27 d’abril i té un preu de 5 € i un premi extraordinari de 2.000.000 € al número i la sèrie. . Ara pots comprar la Grossa de Sant Jordi online sense comissions i amb la garantia de la Grossa de Campdorà.

La Grossa de la Diada: El sorteig es fa el dia 11 de setembre i té un preu de 5 € i un premi extraordinari de 2.000.000 € al número i la sèrie. Ara pots comprar la Grossa de la Diada online sense comissions i amb la garantia de la Grossa de Campdorà.

La Grossa dels Divendres: És un sorteig de loteria passiva que es fa setmanalment cada divendres. El preu del bitllet oscil·la entre 3 € i 5 €. Hi ha dos tipus de sortejos de loteria del divendres. Hi ha diversos sortejos especials. La Grossa Especial Gener, la Grossa Especial Revetlla… entre d’altres.

Loteria de Catalunya te altres jocs de menys volum com els rasques, el Trio, l’Express i el Súper Toc.

ONCE Organización Nacional de Ciegos Españoles)

L‘ONCE és una corporació de dret públic sense ànim de lucre i que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones cegues. Té més de 72.231 afiliats i la segona quota de mercat més gran Espanya.

Quins jocs té l’ONCE:

Els jocs més coneguts per a l’ONCE són:
– Rasques: És l’operador espanyol que més rasques ven a Espanya.
– Cuponazo
– Eurojackpot
– SuperMillones

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?