Invertir el premi de la Grossa

El guanyador del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’any, podria viure entre 6 i 7 anys sense treballar.

Així ho explica un estudi fet per La Grossa de Campdorà, que recorda que el primer premi d’aquest sorteig està dotat amb 200.000 euros al bitllet, és a dir, 161.000 euros, un cop deduït el 20% pel gravamen al qual està subjecte.

Davant la possibilitat de resultar premiat amb la grossa de cap d’any, aconsellem mantenir el lloc de treball i mantenir la calma. Però sobretot és important comprar la Grossa.

Quines inversions es poden fer si et toca la Grossa?

Recomanem realitzar inversions diversificades en assegurances, accions, fons d’inversió o béns immobiliaris. Quan es fa qualsevol planificació financer, és molt important realitzar una bona divesrificació.

Així mateix, moltes persones es tiren a l’emprenedoria com a forma d’invertir els diners en cas de guanyar la loteria, però creiem que és convenient apostar per negocis amb trajectòries consolidades abans de posar en marxa una empresa emergent o pensar en conceptes arriscats.

Finalment, recomanem que si decidiu obrir el vostre negoci, és necessari tenir els coneixements bàsics del sector on esteu i conèixer la competència.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?