Imatge dels bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2024


Oficialment, el dia 1 de gener de 2024, van sortir a la venda els bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2024.
El sorteig de la Grossa de Sant Jordi, tindrà lloc el pròxim 27 d’abril a les a la seu de Loteries de Catalunya i com sempre des de La Grossa de Campdorà us explicarem tota l’actualitat del sorteig. Continua llegint per veure com seran els bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2024.Qui escull la imatge de la Grossa de Sant Jordi?


Loteries de Catalunya és qui escull el disseny dels bitllets de la Grossa de Sant Jordi. Normalment, sempre s’escull una temàtica relacionada amb la diada de Sant Jordi 2024 i es relaciona amb els llibres i la rosa de Sant Jordi.
Cal destacar que tot i que la diada de Sant Jordi és el dia 23 d’abril, el sorteig de la Grossa de Sant Jordi es realitza el dia 27 d’abril. Els sorteig també el podreu seguir a través de les nostres xarxes socials.
Loteries escull aquesta data perquè el dia 23 d’abril és un dia molt especial a Catalunya i aprofiten per vendre molts bitllets de la Grossa de Sant Jordi. Aquest sorteig cada cop és més popular i l’anunci de la Grossa de Sant Jordi parla del llibre, la rosa i el bitllet de la Grossa de Sant Jordi.


Com és el bitllet de la Grossa de Sant Jordi?


diferència de l’any anterior, Loteries de Catalunya ha decidit fer el mateix disseny per tots els bitllets. Per exemple amb la Grossa de Cap d’Any sempre hi ha dos dissenys diferents i sempre havia estat així però aquest any i amb la Grossa de Sant Jordi, Loteries ha decidit fer un sol disseny on el color predominant és el color rosa amb la cara de la Grossa juntament amb una rosa i un llibre.

 

bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2024
*Bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2024

Com comprar online bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2024?

Si no tens previst venir a veure’ns al nostre punt de venda a Campdorà, no hi ha cap problema, perquè també pots comprar online els bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2024 a la nostra pàgina des de que surten a la venda.

T’oferim una web totalment segura i autoritzada per Loteries de Catalunya per fer-te amb el teu bitllet de la sort de la manera més fàcil i còmoda. A més l’any 2023 hem donat el primer premi de la Dooble i dos segons premis, valorats en més de 1.500.000€.

Per la Grossa de Sant Jordi també es podran fer participacions de la Grossa, si vols més informació pots enviar un email a info@lagrossacatalana.com o per WhatsApp al telèfon 669 07 19 04.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?