Quina és l’hora del sorteig de la Grossa de Sant Jordi?

El passat mes de desembre Loteries de Catalunya va resoldre com seria el sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2022.

El nom comercial del sorteig es La Grossa Sant Jordi tot i que Sant Jordi és el dia 24 d’abril, el sorteig no es realitzarà fins al dia 27 d’abril de 2022. L’hora del sorteig de la Grossa de Sant Jordi encara no és definitiva. Però els bitllets es podran comprar a qualsevol punt de venda de Loteries de Catalunya i també els canals complementaris.

Aquesta és l’hora del sorteig de la Grossa de Sant Jordi

La data de realització del sorteig és el dia 27 d’abril de 2022, l’hora del sorteig de la Grossa de Sant Jordi encara no s’ha determinat ni s’ha fet públic, irem informant a mesura que tinguem més informació. Altres edicions l’hora del sorteig de la Grossa de Sant Jordi ha estat a les 12:00h, però no tenim cap informació verificada que aquest any 2022 sigui a aquesta.

On veure el sorteig de la Grossa de Sant Jordi?

El primer sorteig que es va dur a terme de la Grossa de Sant Jordi es podia veure a través de TV3, actualment el sorteig de la Grossa de Sant Jordi només es pot veure a través del canal de Facebook de Loteries de Catalunya. El principal motiu del perquè no s’emet per TV3 és el cost que suposava per Loteries de Catalunya celebrar el sorteig des de TV3.

Qui presentarà el sorteig de la Grossa de Sant Jordi?

A diferència del sorteig de la Grossa de Cap d’Any, el sorteig de la Grossa de Sant Jordi no tindrà presentadors, ja que només es mostrarà el sorteig en directe sense tenir cap presentador. Serà un funcionari de Loteries de Catalunya qui gestionarà els resultats, sempre davant notari i una auditoria per tal de complir que el sorteig es realitzarà, amb garanties pel que fa a matèria de seguretat.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?