Història de la Grossa de Campdorà

La Grossa de Campdorà és un punt de venda autoritzat de Loteries de Catalunya, situat a Campdorà, Girona. El 2015, 2016, 2017 i 2018 va ser el punt de venda número 1 en facturació i en venda de bitllets de loteria de La Grossa de Cap d'Any.
En la curta història de la Grossa de Cap d’Any està gravat el nom de la Grossa de Campdorà. El punt de venda més important i amb més solera de tot Catalunya
Al segle XIX, Campdorà es coneixia com el “Campd’or“, ja que Campdorà vol dir ‘camp daurat’. En ser un terme de les gavarres per on sortia el sol, amb tots els camps de blat de groc, donava la sensació de ser camps daurats.  D’aquí prove que el nostre color predominant sempre ha estat el daurat. Un nom molt reeixit perquè la sort no ha deixat de créixer a aquest nucli de Girona.

La Grossa de Campdorà ha repartit molts premis en diferents sortejos, sumant més de 12,5 milions d’euros d’ençà que va néixer el sorteig de la Grossa de Cap d’Any.

En primer lloc, l’any 2016 la Grossa de Campdorà va repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros. Aquest premi es va vendre per internet i el van comprar la Penya Barcelonista de la Creu de Sant Jordi.

En segon lloc ,l’any 2017, la seva popularitat es va veure incrementada al repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 milions d’euros, com a resultat, va convertir-se en el primer punt de venda de Loteries de Catalunya en donar dos anys seguits dos grans premis

Compra ara el teu bitllet de la Grossa 2018 

Comprar la Grossa de Cap d’any mai havia estat tan fàcil, ràpid i segur.

Segueix-nos a Facebook, Instagram o Twitter per estar atent a totes les novetats del sorteig de la Grossa 2018.

1r premi de la Grossa 2017, venut aquí (valorat en 8 milions d’euros)
2n premi de la Grossa 2016, venut aquí (valorat en 3 milions d’euros)

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?