Guanyador sorteig la Grossa

Ja tenim guanyador del bitllet de la Grossa numero 24196, gentilesa de la Grossa de Campdorà. El guanyador sorteig de la Grossa és…
Moltes felicitats Angel Alarcon ets el guanyador del bitllet amb número 24196.
Moltes gràcies a tots i totes per participar👏🏼💛
En breu tindrem alguna nova sorpresa, estigueu atents.
Si no heu estat de sort podeu comprar la grossa sense comissions.
Bases del Sorteig:
  • Es poden participar tantes vegades com es vulgui a qualsevol de les nostres xarxes socials.
  • El dia 15 de novembre anunciarem el guanyador/a a través de la plataforma de sortejos Easypromos. A cada participant se li haurà adjudicat un número per rigorós ordre de registre del formulari de participació.
  • Per poder participar cal ser major d’edat.
  • Anunciarem el guanyador/a del bitllet de la Grossa a través de les nostres xarxes socials el dia 25 de novembre de 2020.
  • El premi del sorteig serà el bitllet de la Grossa de Cap d’Any amb el número 24196.

     

    PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l’informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l’interessat, seran tractades sota la responsabilitat de BARCELO 1990 SL per un interès legítim i per a l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre cap de les parts s’hi oposi. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L’informem que pot exercir els drets d’accés,rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?