Escollir comprar numero la Grossa a l’atzar o els teus propis números de la Grossa?

Amb la Grossa pots escollir números per el dia del teu aniversari, l’aniversari de les teves noces, la data de naixement dels teus fills, la matrícula del teu primer cotxe, les pròximes eleccions… Existeixen moltes maneres de triar el com comprar numero la Grossa. No obstant això, la pregunta és:

Hi ha més possibilitats de guanyar la Grossa triant els teus propis números o deixant que l’atzar decideixi?

Continua llegint i t’expliquem les diferents opcions per a triar els números de la Grossa i els avantatges i desavantatges de cada mètode.

Com triar els números de la Grossa a l’atzar?

Si ets d’aquells que pensen que tots els números estan en el bombo, existeixen diverses maneres de triar els números de la loteria a l’atzar amb la Grossa escollir números pot ser:

Jugar a cegues: és tan fàcil com anar al bar Can Barceló de Campdorà i demanar que et donin el número que vulguin (“un que toqui, si us plau”).

Jugar a la Grossa per Internet amb un bitllet o combinació aleatòria: si prefereixes jugar per Internet a la loteria en un lloc autoritzat com La Grossa de Campdorà, pots comprar un bitllet qualsevol o jugar una combinació aleatòria amb tan sols un clic.

Usar el teu propi sistema per a generar números a l’atzar: per exemple, pots escriure cada número en un paperet, barrejar-los i extreure un número cada vegada fins a completar la teva combinació; o bé usar uns daus, un bingo de joguina, etc. També hi ha gent que dibuixa sobre el bitllet i tria els números marcats. La imaginació al poder!

Qualsevol d’aquests sistemes et pot servir per a triar un bitllet a l’atzar o crear una combinació de números de loteria aleatòria. No obstant això, si ho fas d’aquesta manera has d’estar preparat per a la possibilitat d’haver de jugar amb un bitllet lleig o una combinació d’aquestes que, a priori, no semblen molt apetibles: números baixos, repetits, acabats en 13…

Aquests sistemes et poden ajudar a triar els números de la Grossa al teu gust. Encara que ja se sap: que un bitllet o combinació no sigui bonic, no significa que no pugui tocar.

Què és millor escollir els números a l’atzar o els teus propis números de la Grossa?

Amb la grossa escollir números pots decidir entre comprar el números de la Grossa al bar Can Barceló de Campdorà o comprar la grossa online

Us desitgem molta sort!

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?