La Grossa de Campdorà reparteix el primer premi de la Grossa. Hem donat el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb el número 56795.

Semblava impossible, després de l’any passat donar el segon premi, però ho hem tornat a fer i ens hem superat!

La sort està del costat de la Grossa de Campdorà i hem fet allò que per la majoria era impossible i convertir-nos a ser al primer punt de venda del país que reparteix per primer cop dos anys consecutius dos grans premis.

Volem donar les gràcies a totes les persones, empreses i entitats que han confiat amb nosaltres des del primer moment, sense tots vosaltres res de tot això seria possible.

Tanquem l’any 2017 amb una pluja de milions que han caigut a l’Ametlla de Merola i comencem el 2018 amb l’energia i la seguretat que el millor encara està per arribar.

Tots els que no heu estat afortunats tindreu una nova oportunitat, ben aviat tornarem amb la Grossa de Sant Jordi i des de el nostre portal web podreu comprar els bitllets de la Grossa de Sant Jordi.

 


Warning: Division by zero in /home/customer/www/lagrossacatalana.es/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1518

2 comentaris.

  • Bernardino Ramón

    bona tarda vaig fer una compra en digital a través de la vostra web i m’agradaría saber com puc cobrar els números ja que tinc algún reintegrament. Gràcies

Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?