Estadística resultats la Grossa de Cap d’Any

Segurament, la estadística resultats la Grossa de Cap d’Any són un dels temes més buscats abans de comprar un bitllet de la Grossa de Cap d’Any. Abans de començar, us parlarem de les províncies que més sort han tingut fins avui en dia. El primer lloc l’ocupa Barcelona, que és la província en què més vegades ha tocat la Grossa de Cap d’any, el fet de ser on més hi ha més densitat de població és un clar sinònim de tenir més possibilitats.

Per contra, la província de Lleida mai ha tocat la Grossa de Cap d’Any. A la següent taula, són l’estadística resultats la Grossa de Cap d’Any  podeu observar els llocs on més cops ha tocat la Grossa, i La Grossa de Campdorà i som presents.

Estadístiques de la Grossa de Cap d'Any

Segons estadística resultats la Grossa de Cap d’Any les terminacions més premiades

Si bé tots els números tenen la mateixa probabilitat de sortir, segons la estadística resultats la Grossa de Cap d’Any hi ha alguns que han tingut repetides aparicions a la Grossa de Cap D’any com és el cas de la terminació 5. Aquesta terminació ha sortit dues vegades a la curta història de la Grossa.

Us recordem que ja tenim els bitllets disponibles per la Grossa de Cap d’Any  i podeu participar a través de la Grossa de Campdorà, a més a més no cobrem cap comissió de gestió. Entra a les nostres plataformes digitals  i juga amb nosaltres. Des de la Grossa de Campdorà ús desitgem

La Millor sort per a tothom!

I tu creus amb l’estadística resultats la Grossa de Cap d’Any?

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?