El sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2017 a Girona

Com ja va essent habitual, el lloc de celebració es fa al lloc on va caure la Grossa de Cap d’Any. L’any 2016 la Grossa de Cap d’Any va caure a Blanes i per Sant Jordi es va celebrar a Blanes. Enguany, per Cap d’Any la Grossa va caure a Campdorà (Girona) i la Grossa de Sant Jordi se celebrarà  a Girona.

On tindrà lloc la Grossa de Sant Jordi 2017?

El Palau de Congressos de Girona serà l’escenari del sorteig de la Grossa de Sant Jordi d’aquest any 2017. La Sala Simfònica acollirà l’esdeveniment divendres vinent, al migdia, en una gala conduïda pels periodistes de TV3 Lluís Marquina i Candela Figueras.

Durant quatre anys, Lluís Marquina ha acostat als espectadors la tecnologia, l’oci i la cultura amb el programa «Generació digital», i també va ser copresentador de l’última edició d’«Els matins d’estiu». Actualment presenta, al costat d’Helena Garcia Melero i Francesc Sòria, el magazín de les tardes Tot es mou. D’altra banda, Candela Figueras, que havia format part de l’equip de Tarda oberta, actualment col·labora en el Tot es mou. El sorteig de la Grossa es podrà seguir en directe per TV3.

La figura que representa la Grossa ja ha visitat Girona en altres ocasions per fer promoció d’aquesta loteria catalana i animar els gironins a comprar números.

Encara estàs a temps de comprar de la Grossa de Sant Jordi a través del nostre web.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?