Ara la teva entitat pot repartir importants premis entre els seus socis, de manera fàcil i senzilla. (Actualitzat 2023)

La loteria de la Dooble, el sorteig de la qual se celebrarà el pròxim 31 de Desembre de 2023, és una loteria col·lectiva, que Loteries de Catalunya ha ideat perquè les associacions i entitats esportives, culturals i de caràcter social puguin optar a un sorteig de loteria “nadalenca” ( en una època de grans sortejos com el de Nadal o La Grossa de Cap d’Any) amb una menor inversió, amb uns premis molt atractius i fàcils de gestionar.

D’aquesta manera, les entitats obtenen una font extra d’ingressos, via donatius i premis directes, i els seus socis i amics la possibilitat de guanyar importants premis de fins a 1 milió d’euros i un premi col·lectiu a determinar.

El preu de la participació és de 4 € (2 € juguen a La Grossa de Cap d’Any i 2 € juguen a La Dooble) més un donatiu que cada entitat pot escollir entre 0 €, 1 €, 2 €, 3 € i 4 €.

Loteria la Dooble per entitats

Cada número de la Dooble opta a 2 premis

Tots els bitllets presenten dos números : un número únic format per cinc xifres que opta als premis de la Grossa de Cap d’Any, i un número de cinc xifres igual per a tots els billets de l’entitat que opta als premis col·lectius a compartir. A La Dooble 2023, de cada participació, 2 euros es juguen al número col·lectiu i 2 euros es juguen a La Grossa de Cap d’Any.

Com es realitzarà el sorteig de La Dooble

El 31 de Desembre es  realitzarà el sorteig de la Grossa de Cap d’Any amb la Dooble Participacions. 

  • Hi ha 1 número de 5 xifres que opta als premis col·lectius a compartir entre tota l’associació i és igual a totes les participacions. ( Número col·lectiu, es pot escollir)
  • El segon combinat amb la Grossa de Cap d’Any i és diferent a cada butlleta. (Nombre individual, no es pot escollir)

Cada associació podrà jugar fins a 9.600€ o 2.400 participacions ( 96 talonaris de 25 números)

                                                      PREMIS INDIVIDUALS:

Els premis individuals es calculen a partir del valor de la participació:  

Els premis són proporcionals a una participació de 2€ de La Grossa: des de 2€ (reintegrament) fins a 40.000€ (1r premi)

 

PREMIS COL·LECTIUS:

  • 1 premi de 1.000.000 €
  • 2 premis de 250.000 €
  • 3 premis de 100.000 €

Aquests imports es reparteixen entre totes les participacions venudes per l’entitat guanyadora.

Aquestes quantitats són les mínimes, si les vendes superen els 6,5 milions dʻeuros, lʻimport del premi sʻincrementa proporcionalment.

PREMIS PER A LES ASSOCIACIONS:

L’entitat que hagi venut participacions amb el número del primer premi de La Dooble obtindrà 30.000 €.

– Les dues entitats que hagin venut els números dels segons premis de La Dooble obtindran 20.000 € cadascuna. 

– Les tres entitats que hagin venut els números dels tercers premis de La Dooble obtindran 10.000 € cadascuna

Com pots veure la Dooble és una bona manera d’obtenir ingressos extra per a la vostra entitat, via donatius i premis; i per als vostres socis, col·laboradors i amics la doble oportunitat de guanyar molt bons premis.

La gestió de tot el procés és molt fàcil. Si omples el formulari d’aquesta pàgina t’ajudarem en tot el procés perquè enguany fer les vostres participacions de loteria per al sorteig de Desembre sigui molt ràpid, còmode i profitós per a tots. Amb aquest objectiu s’ha llançat la Dooble.

Els números estan a la venda des del 1 de Juny, així que si vols participar com a entitat i triar el teu número de la sort no esperis massa, a veure si te l’agafaran.

I pensa que contra més números venem major serà la bola de premis col·lectius i més premi poden obtenir els teus socis si encerteu amb el número de cinc xifres guanyador, en alguna de les seves categories.

500 entidades en la dooble

Més de 500 entitats repetiran fer participacions de Nadal amb La Dooble

Segons Loteries de Catalunya, el 75% de les entitats tornaran a fer participacions de la Dooble. És tot un èxit de participació de les entitats, que estan desitjoses de lliurar bons premis als seus socis i amics.

No deixis per al final i tria ja el número de la Dooble per al sorteig del 31 de Desembre de 2023. A veure si teniu sort i guanyeu molts euros.

Si vols provar sort abans , l’11 de Setembre se celebra el sorteig de la Grossa de la Diada, amb un premi de 2 milions d’euros.

Veure més informació sobre la Dooble

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?