Ara la teva entitat pot repartir importants premis entre els seus socis, de manera fàcil i senzilla.

La loteria de la Dooble, el sorteig de la qual se celebrarà el pròxim 20 de Desembre de 2022, és una loteria col·lectiva, que Loteries de Catalunya ha ideat perquè les associacions i entitats esportives, culturals i de caràcter social puguin optar a un sorteig de loteria “nadalenca” ( en una època de grans sortejos com el de Nadal o La Grossa de Cap d’Any) amb una menor inversió, amb uns premis molt atractius i fàcils de gestionar.

D’aquesta manera, les entitats obtenen una font extra d’ingressos, via donatius i premis directes, i els seus socis i amics la possibilitat de guanyar importants premis de fins a 1 milió d’euros i un premi col·lectiu a determinar.

El preu del bitllet serà de 4 euros, al qual les associacions poden sumar una donació de 1€ ( que se li abonarà després del sorteig) amb el que el preu seria de 5€.

Loteria la Dooble per entitats

Cada número de la Dooble opta a 2 premis

Tots els bitllets presenten dos números : un número únic format per set xifres que opta als premis individuals, i un número de cinc xifres igual per a tots els billets de l’entitat que opta als premis col·lectius a compartir.

Com es realitzarà el sorteig de la *Dooble

El 20 de Desembre es realitzen 2 sortejos de la *Dooble:

Cada bitllet té 2 números: un de 7 xifres ( únic en cada bitllet) que opta als premis individuals i un número de 5 xifres, entre el 10.000 i el 29.999 ( triat per l’entitat) que serveix per a optar als premis col·lectius.

Cada associació podrà jugar fins a 32.000€ o 8.000 bitllets ( 320 talonaris de 25 números)

PRIMER SORTEIG – PREMIS INDIVIDUALS
El primer correspon als premis individuals, mitjançant una selecció aleatòria entre tots els números de 7 xifres dels bitllets que entrin en el sorteig. Els premis de les diferents categories de la Dooble són:.

Premis

Guanyadors

Import

Primer

1

1.000.000 €

Segon

5

100.000 €

Tercer

10

10.000 €

Quart

100

1.000 €

Cinquè

1.000

100 €

SEGON SORTEIG – PREMIS COL·LECTIUS
En aquest sorteig realitzen dues seleccions de números a l’atzar:

Terminacions: Obtenen premi tots els números de 5 xifres ( que cada associació pot triar integramente) acabats en els números entre 00 i 99 obtinguts aleatòriament.

Reintegrament: Obtenen premi de 4 € tots els bitllets amb el número entre 0 i 9 triat a l’atzar.

El valor del premi col·lectiu es calcula de manera proporcional dividint entre la borsa de premis ( dependent de les vendes totals de bitllets) i el nombre de bitllets guanyadors, per la qual cosa es donarà a conèixer després del sorteig. A més números venuts, millors premis.

PREMIS PER A LES ASSOCIACIONS:

L’associacions que participin en la venda de participacions de la Doble, opten a un d’aquests premis:

1 Premi de 30.000 €

3 Premis de 20.000 €

10 Premis de 10.000 €

Com pots veure la Dooble és una bona manera d’obtenir ingressos extra per a la vostra entitat, via donatius i premis; i per als vostres socis, col·laboradors i amics la doble oportunitat de guanyar molt bons premis.

La gestió de tot el procés és molt fàcil. Si omples el formulari d’aquesta pàgina t’ajudarem en tot el procés perquè enguany fer les vostres participacions de loteria per al sorteig de Desembre sigui molt ràpid, còmode i profitós per a tots. Amb aquest objectiu s’ha llançat la Dooble.

Els números estan a la venda des del Maig passat, així que si vols participar com a entitat i triar el teu número de la sort no esperis massa, a veure si te l’agafaran.

I pensa que contra més números venem major serà la bola de premis col·lectius i més premi poden obtenir els teus socis si encerteu amb el número de cinc xifres guanyador, en alguna de les seves categories.

500 entidades en la dooble

Més de 500 entitats faran les seves participacions de Nadal amb La Dooble

A mitjan Octubre, segons Loteries de Catalunya, ja són més de 500 les entitats les que utilitzaran la Dooble per a fer les seves participacions de Nadal aquest 2022. És tot un èxit de participació de les entitats, que estan desitjoses de lliurar bons premis als seus socis i amics.

No deixis per al final i tria ja el número de la Dooble per al sorteig del 20 de Desembre. A veure si teniu sort i guanyeu molts euros.

Si vols provar sort abans , l’11 de Setembre se celebra el sorteig de la Grossa de la Diada, amb un premi de 2 milions d’euros.

Veure més informació sobre la Dooble

Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?