grossa de campdorà
segon premi de la grossa
Comprar la grossa és una tradició

LA GROSSA DE CAMPDORÀ

A través de la pàgina web es pot Comprar La Grossa i desde qualsevol part lloc del món amb un servei òptim i eficient. Actualment, la Grossa de Campdorà és la que més premis reparteix i compta amb milers de clients repartits pel món sencer. El 31 de desembre de 2017 vam repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 millons d’euros i el 2016 també vam repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros.

SOLIDARITAT

Destinem els beneficis a programes socials de Catalunya

100% SEGUR

Utilitza la forma de pagament qe et resulti més còmuda.

PUNT DE VENDA Nº 1

Més de 4.000.000€ repartits ens avalen com al punt de venda que més ven de Loteria de Catalunya

AVANTATGES DE JUGAR ONLINE AMB LA GROSSA DE CAMPDORÀ

Les apostes queden dipositades a la caixa forta d’una entitat bancària i l’endemà del sorteig es pagaran els premis als vostres números de compte.
Utilitza la forma de pagament que et
resulti més còmoda
No has de desplaçar-te, no pots perdre el resguard i t’estalvies les despeses d’enviament.
Podràs jugar estant a qualsevol
racó del món!

PUNT DE VENTA Nº1 DE
LOTERIA DE CATALUNYA

QUÉ FEM?

Som un bar-restaurant ubicat a Campdorà (Girona) des de 1936 conegut popularment com “Restaurant Can Barceló”, i la nostra principal missió de negoci resideix en els nostres plats. Tot i així des de l’any 2010 som membres associats de Loteries de CatalunyaLoteria de Catalunya i estem autoritzats a comercialitzar i vendre els seus productes. Així doncs, amb aquesta diversificació del negoci, neix la Grossa de Campdorà.

LA HISTÒRIA DE LA GROSSA DE CAMPDORÀ

En la curta història de la Grossa de Caps d’Any està gravat el nom de la Grossa de Campdorà, el punt de venda més important i amb més solera de tot Catalunya. Parlar de la Grossa de Campdorà és fer-ho del sorteig de la Grossa i de la gran quantitat de premis que ha repartit.

Actualment, la Grossa de Campdorà és la que més premis reparteix i compta amb milers de clients repartits pel món sencer. A través de la pàgina web es poden adquirir dècims i bitllets des de qualsevol lloc del món amb un servei òptim i eficient.

La seva popularitat es va veure incrementada el 31 de desembre de 2017 al repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 millons d’euros en premis i en convertir-se en el primer punt de venda de Loteries de Catalunya en donar dos anys seguits dos grans premis. L’any 2016 també vam repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros.
BLOG

NOTÍCIES DE LA GROSSA
DE CAMPDORÀ

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?